fbpx

Nu är det hög tid att beställa STEC Skjortorna för 2022. Förra året blev de Covidstoppade men nu skall de bokas och de företag som vill vara med kontakta oss på stec@stec.se 

Kostnaden kan naturligtvis bakas in i årskort osv för de team som önskar företagsfaktura och priset för 200 skjortor är 4,995 kr med bra synlighet under en hel säsong.  Skjortorna kommer under året att säljas och delas ut till nyckelpersoner som kommer bära dessa med glädje.

Har du köpt alla julklappar och stressat runt eller vill du göra det enkelt för dig ? Beställ dina julklappar direkt på nätet http://simplesignup.se/event/187300-julklappstips-till-gasglada

Facebook är en viktig del av STEC Marknadsföring här finns vi https://www.facebook.com/stec.se  Drygt 1700 följer och gillar oss där och kan vi få 10% av dessa att även komma och köra den 9-10 April så vore det perfekt. Inget ont om Tangentbordsförare men 2022 tar vi oss till banorna då racing är bäst på plats. Biljetter

Jobbar STEC på att skapa bra förutsättningar inför 2022 ??

Eget skryt brukar lukta illa men vi vill verkligen göra allt vi kan för att STEC ska bli den främsta serien i Sverige. Saknar du något så tveka inte att kontakta oss. Samverkan skapar gemensam framgång.  STEC arbetar efter modellen ”Ständigt förbättringsarbete”  och en viktig del är att vara lyhörd både från Proffs och amatör. Vi kan naturligtvis inte uppfylla 100 förarens olika synpunkter men vi kan baka ihop dessa till en bra mix.  och 2022 kommer vi bla  inför

Nytt Tidtagningssystem efter önskemål så du kan hyra eller köpa din transponder som är det främsta som finns i samarbete med https://www.mylaps.com/circuit-racing/

Ännu ett team har betalat årskortet för 2022

Team Birdsong vann 2021 års klass 4 C. Svarta Saaben är såld och nu byggs den en Audi till klass 6 C.  Snygg killar och ska bli spännande att se hur bilen blir på banan. Årskortet är betalt och klart välkommen.

Vill du ta del av Early Bird ?  27,000 samtliga race 2022 7 stycken boka genom ett mail stec@stec.se  betala in utan moms på bankgiro 595-3260  eller önska en företagsfaktura med moms och 10% Företagsfaktura lösning.  Early Bird är det mest förmånliga priset att tävla 2022.  Självklart kan du även köpa enstaka race och varför inte köra Östgöta Cupen med 3 race Sviestad och 1 race på Mantorp?  Men boka och betala racen så fort du bestämt dig för det underlättar arbetet för oss med planeringen och du riskerar inte att mötas av skylten ”FULLT”  för varje bana har ett maxantal team på banan.

EGEN KONTROLL INFÖR TÄVLING BESIKTNING?

Besiktningsprotokoll-Egenkontroll (1)

Stec besiktar samtliga bilar innan start men gör detta arbeta enkelt både för teamet och organisationen.

  • Ta seriöst med tidsfönstret. Står det i PM besiktning 07,00-09,00  så betyder det att det är då man besiktar sin bil och inte 09,15 eller 09,30 när starten ska gå 10,00.  Passa tiden för det finns ju naturligtvis en tanke med att besiktningen är lagd med stop senast 60 minuter innan start och det är för att teamet ska kunna få tid att åtgärda ev påpekande..
  • 9 April då skall vagnsböckerna utfärdas i 99% av fallen på Sviestad banan. Bilarna vägs , provas på dyno , grundligt syna bursvetsningar , stolsmontering , batteriplacering , bromsskivor etc etc för då är det ingen tidsstress som att komma ”insladdande”  15 minuter innan start.
  • Besiktningsprotokoll skall medbringas underskrivet av teamchefen inför varje race.
  • Ordning & Reda samt det kommer vara ”flygande” inspektioner under serien av bilarna exempel av detta kan vara att inför , under , efter racedagen kan tävlingsledningen begära tekniskt kontroll av fordon eller personlig utrustning och detta inte för att ”jävlas” utan för det skall vara fair Racing och STEC Rättvis Racing skall vara en ledstjärna för samtliga som är med under paraplyet STEC Racing.
  • All form av protester skall lämnas in till tävlingsdomaren senast 15 minuter efter målgång muntligt och beslut skall tas senast 30 minuter efter målgång och det finns ingen överklagan. STEC beslut är kanske inte det protestinlämnaren önskar men det är så vi arbetar.  Pokalerna delas ut och det är det officiella domarbeslutet.  Det låter kanske stelt men STEC officiella våg är den enda som gäller samma med rullande landsvägen STEC inhyrda företagstjänster för mätning är det som gäller.

STEC-ANMÄLAN-START-2020 (9)

Start anmälan skall varje gång lämnas in till inskrivningen med underskrift. Du kan kopiera denna i 7 exemplar om den är likadan men den skall skrivas på och det är bla av försäkringsskäl och STEC arbetar fullt ut med Folksam under tävlingsdagen.  Ansvarig teamchef är den som vi vill diskutera med om domare, race controler , race director önskar kontakt.

Licensutbildning 9 April 

Detta är en viktig del i säkerhetsarbetet att utbildningen av förare inte slarvas med.  STEC har 3 årsregel att kunskapen håller under 3 säsongen så har du gått licenskurs 2019-2020-2021 så funkar detta i STEC 2022 och det går bra med SBF Racing Licens eller STEC SM Racing Licens.  Har du inte genomfört en kurs så boka redan nu en utbildningsdag. Med teori , praktik Kursbokning  Vill du en test&tune den 9 April så går det bra på samma bokning. perfekt present till den gasglada en racinglicenskurs.

STEC Loggan 

har skapats av Rickard Eriksson på https://wrapchamp.se/ Vill du ha loggan för att trycka tröjor eller dekaler så kontakta oss för vi vill ju gärna samverka med dig så STEC varumärke syns.

logga stec

Nu vill vi önska dig och teamet en riktigt bra julafton