fbpx

2018 skall summeras och 2019 skall välkomnas in.
Vad har varit bra kan vi börja med .
Alla tävlingar genomfördes ingen ställdes in vilket det aldrig har gjorts inom STEC historia även om Gotland och Mittsverige tävlingarna var glesa på banan så kördes tävlingarna och det skall hedra teamen som kom och organisationen som sådan.
Ingen förare eller funktionär skadades allvarligt och det är det viktigaste att vi alla som åker till banan kommer hem till familjen igen.
Massor med körglädje närmare 100,000 varv kördes på de olika racebanorna inom STEC vilket är oerhört högt betyg med blygsamma 2 avåkningar båda i finalen i höstas.
Vad kan bli bättre 2019. 
Organisationen kan alltid slipa på sitt åtagande som arrangör och tidsstrulet på Mantorps andra tävling där tävlingen blev 5,20 lång var inte bra och Tävlingsledaren avsattes kort efter vilket var tråkigt för alla inblandade.
Resultatuppdateringen kraschade mitt under säsong då allt fanns i en dator som på olyckligt sätt försvann under säsongen och där kommer det bli en annan struktur att alla resultat varvtider skall finnas på hemsidan samma kväll som tävlingen genomförs.
Anmälningsförfarandet kan bli bättre och inför 2019 kommer det finnas mycket lätt officiell lista på facebook och hemsida som visar anmälningarna och vilka team som bokat in sig inför varje tävling. Vi sänker priset med 1000 kronor per tävling men höjer sen avgift till 1000 kronor så betala i tid 3995  betala sent 4995.  10 dagar innan start och detta kommer vi hoppas vara en bra anledning till att boka sin start i god tid.  Swish  , bankgiro , kredit , kontant , faktura , kort ,  alla sätt är okey .
Hemsidan kan bli bättre och vi kommer starta detta direkt efter nyår med ny plattform  för vi hoppas det ska bli lättare att finna informationen på hemsidan.  Annars finns alltid stec@stec.se  om ni inte finner det ni söker.
Nyheterna inför 2019
gt open blå
STEC GT-OPEN började vi trevande med 2018 och som med allt måste det prövas utvärderas prövas igen tills man får ett bra resultat och detta med att kunna välja sin körlängd hoppas vi kommer gynna fler team att köra som kanske inte har full förarbesättning men bilen står och vill ut på banan.   1-2-3 timmar före lunch 1-2-3 timmar efter lunch Teamet avgör körlängden och detta förslag kommer direkt från team = lyhördhet
stec ariel atom logga
Ariel Atom har varit välkomna tidigare men nu startar vi ihop med återförsäljarna i Sverige Ariel Atom Sweden Cup  som bidrar till att fler hoppar på tåget och vill börja köra med sin bil på banan och dessa bilar får egen poänglista.
stec light blå.jpg
STEC Light  viktig för nyrekryteringen inom Svensk Långlopp körning.  Vi kommer köra detta 4 gånger på Malmby Strängnäs  och fylla på med 1-2 tävlingar.  Här kommer vi erbjuda förarkurs i aktiv säkerhetskörning och ungdomsdagar  riktade satsningar för att få dessa nya hungriga att vara med och börja under dessa enkla former.  Samtliga som läser denna blog har vid något tillfälle varit första gången på banan och detta med Light vill vi att ni samtliga tar med sig och sprider till era kontaktnät.

IS Körning 2019  Is detta fantastiska underlag som vi i Sverige har så gott om och vi inom STEC har bildat flera körningar som är både fantastisk körträning oavsett förkunskaper men sen också kul att kunna använda bilarna är de 7 tillfällen som serien erbjuder under säsong. Slitaget på däck och bil är blygsamt på sjöis och vi startar redan i Februari med dessa tidskörningar i Värmland.  2-3      9-10 Februari
legend blå.jpg
Legend är ingen nyhet med STEC kommer inför 2019 en stor satsning för Legend gruppen med olika banor underlag och format kommer vi bygga en plattform med återförsäljarna i Sverige kunna erbjuda fina möjligheter och med de olika motorerna bygga en stabil serie för alla Legend vännerna.

Detta är flera nyheter  STEC utbildning kommer ske med erkänt duktiga förare som kommer kunna erbjuda förarcoachning.  STEC företags event och bilar på startlinjen är något vi prövat tidigare men nu går vi fullt ut att precis som inom STCC ska man här kunna komma med firman och hyra en klar bil med all service som ni behöver.  Bilen står fulltankad klar på startlinjen  Overaller hänger på galgen  hjälmarna uppradade. Gästerna har fått sina entre kort till Vip tälten och bilarna kommer kunna köras med 2 stolar för förar coachning under warm up osv Vill du ge företaget en skjuts framåt så ingå i detta nätverk med profilering på bilarna eller banners på banorna beachflaggorna och vi från STEC kommer göra allt för att detta ska bli bra.  Samverkan Står för att kunna erbjuda andra grupper bankörning som Bavariaracing , Subaruklubben , Jaguar ,  osv vi kommer även kunna erbjuda samverkan med Crosscart , Rally ,  osv ihop med www.enkelbilsport.se    Samverkan står även för en öppenhet för att ge företagen möjlighet att synliggöra sina produkter och kampanjer och vi kommer fortsätta med kampanjer och söka nya samarbetslösningar och senast i raden med företag som är fenomenala med privata och företags finansiella rådgivningar. Låt WT9 Invest hjälpa dig att kunna ha råd att bedriva Racing även i framtiden mer info kommer.  Samarbetet med Yokohama fortsätter  även 2019 så beställ däcken redan nu så kommer dem direkt till Sviestad 30/3 och ingen stress behöver uppstå.  STEC kommer även ingå i Rock&Racing 2019 så ta med dansskorna på tävlingarna.

 

Ingen jul utan julpyssel   STEC bjuder på ett frågeformulär som är inledningen på 2019 års licenshantering.  Detta är ingen order med alla ska kunna få kunskap och ett bra sätt är att göra denna enkla kanske men nyttiga tester inför kommande säsong.
Frågor klicka här
Vi skickar även med några gratis filmer som återblick under STEC historia och med detta önskar vi nu alla team sponsorer och engagerade förare en mycket trevlig julafton nästa blogg nummer kommer ut  på Nyårsafton med några riktiga nyårsraketer  Crosscart ?
Tierp Arena under åren