fbpx

Denna får gärna delas och facebook tråden är denna klicka

Detta med informationsmöte är viktigt för att Svensk Racing är ju inne i en problematiskt period vilket nedläggningen av STCC visar påtagligt. Nu jobbar Greger och TCR gänget frenetiskt och vi hoppas det kan bli något bra av detta men vi måste alla samla kraft och samverka. STEC modell är att hela tiden öppna armarna för grupper som vill komma och bygga som 2019 kommer vi samverka med bla Ariel Atom Sweden Cup. Som är en mycket spännande bilmodell. Men även mindre grupper som Saab Taxinge slott gruppen. Detta med samverkan ser vi som viktigt för att det ska bli en framtid och samarbetet med Bavariaracing ser vi som mycket positivt då det ger bla 5 träningsdagar för STEC teamen på Tierp Arena för blygsamma 500 kronor för en heldag. Så fortsätt sprid budskapet och bjud gärna in intressanta förare eller samarbetspartners till Sviestad 30 Mars.

Team Onze från Borlänge gör en frisk satsning med deras Puma team i Light som vi uppmuntrar då Rickard har ett stort hjärta och ett mycket duktigt företag som heter Skyltstället   

Vi välkomnar STEC Light gruppen till en bra säsong och här kommer det finnas mycket utbildning , pröva på och hyrbilar mm så vill ni göra företagsevent osv kika på STEC Light. Premiär 6 April på Malmbybanan.

Studiebesök gjorde vi igår hos nya serien i Sverige som heter https://www.aquilasynergycup.dk/

Dan Suenson och Alx Danielsson framförde en proffsig beskrivning av denna nya spännande serie som vi hoppas det går bra för. Vi gillade konceptet med att som i STEC kan man hyra in sig i teamet och få välja att köpa sin bil eller hyra sin bil. Vi önskar er allt gott.

Media teamet håller också på med små intron inför varje race 2019 som skall kunna spridas på sociala medier osv

Vi vill också berömma Ott Tänak från Saaremaa Estland vinner Svenska Rallyt med nästan 1 minut till de övriga är värd all respekt. Tidemand bästa Svensk men silverplatser i den egna Svenska ligan är just Johan Kristoffersson som vi från Racingen studerade extra vilken otrolig förare denna kille är från Arvika. Okey Detta var allt från denna veckas Blogg. Flera av teamen har börjat beställa sina däck och utrustningar vilket är roligt och vi börjar känna lite av vårens förhoppningar ute. Vi önskar alla team och supportrar en riktigt bra vecka och arbetet med TV inspelningarna fortsätter så tanken är från nästa vecka skall det finnas ett klipp med i bloggen. Vill ni köpa en Legend så finns det en på Blocket nu 99.900 all inclusive https://www.blocket.se/stockholm/Legend_Bil_med_startavgifter_for_hela_2019_83092406.htm

Monter B03:92
Racing sko STEC pris 699
Racing sko FIA 899 kronor Båda modellerna beställer ni på email stec@stec.se
Vi tror på valfrihet i STEC och du som kund bestämmer vilken sko som passar dig.