fbpx

Studiebesök på Kinnekulle en fin bana som fått en riktigt bra ansiktslyftning Klicka för baninfo. Populär bana som vi gärna ser i framtidens kalender.

Tjejer , mammor , fruar , väninnor , döttrar när fick du en racing present senast eller gav till dig själv?  Nu finns möjligheten https://www.facebook.com/events/1445395456113645/  Perfekt present till Morsdag

Planeringsarbete inför en riktigt stor motorhändelse i Trollhättan.

www.motorkultur.se ochj vad har STEC med detta att göra`? Dels sköta tidtagningen på 201 meter körningen men framför allt vill vi visa upp Stec på Trollhättan Motorfestival för att börja bygga ett intresse inför 2025. Här har du som stec team en fin möjlighet att visa upp dig och visa samverkanspartners att ni syns på stora forum.  Motorkultur bjuder alla stec team gratis exponeringsplats. Info om motorfestivalen

Stec vill ni gå i bräschen och skapa en plats där gatbilasförarna kan ges möjlighet att köra på bana. Kommer vi lyckas? Det är som alltid att vi måste bygga på en samverkan och du är en fantastisk budbärare till dina vänner som är gasglada. Vi lägger även in raktfram körning som ett inslag på Trollhättan & Mittsverige

Linköping Info 25-26 Maj. 

Detta race samverkar vi ihop med Linköping Motorcross SM och har du inte denna biljett synlig att visa upp i Entrén så kostar det 200 kr. Fraser som ”jag ska bara” eller ”kompisens grannes syster ska köra” kommer inte att fungera Som team får du den gratis att printa ut på  Entré biljett stec Linköping   eller  Klicka Den går även att köpa för stec publiken för 100 kronor och vi kommer sälja den på ST 1 macken när man svänger in till Hackefors företagsområde 500 meter innan arenan

Lördag + Söndag från 08,00 fram till 12,00 kommer biljetterna säljas till stec så missa inte detta för att slippa strul i entrén.

Vi ser från stec sida mycket positivt på detta samarbete med Linköping MS att bla på Lördag ha ett gemensamt ”After Race event”  med grill&trubadur i samverkan med Victors Depå som serverar lunch,middag.  STEC kommer ha korv, kaffe , frukost , toast som vanligt i depå området.

Söndagen kör vi STEC Light & Krutcupen 4 timmars event och övrig tid Time-Attack. Så vill du köra mycket bil i helgen så finns det alla möjligheter. Reglerna i Krutcupen är mycket enkla Klicka Samarbetet med STEC Light är viktigt som en enklare , mindre kostsam bilsport. För det är tyvärr något vi alla får brottas med att få höra att bilsporten är för kostsam. Nu tar vi krafttag för att visa motsatsen.

Tidsschema och respektera ”Lugn test” övergången är ett problem på Linköping och klarar man inte att köra lungt så får vi stänga tills kvalet börjar. Åk till rätt bana! Sviestad info klicka. Detta med att läsa info är viktigt då vi senast hade team som åker till Mantorp när vi andra är på Linköping och tvärtom. Denna helgen kör vi det enkelt enbart Linköping!

Anmälan sker alltid på denna sida ! Klicka så får vi det snyggt på E-mail. och kan smidigt uppdatera startlistorna på hemsidan.  Senast Onsdag 22 Maj önskar vi din anmälan. Är du osäker på om du kommer till start? Alltid bättre att lägga in anmälan för det går fortare för oss att trycka delete än att strula med transpondernummer på morgonen.

Följ det senaste som sker inom stec på

Facebook 

Instagram 

Tiktok

Youtube

STEC APP 

Nu laddar vi för en riktigt trevlig racing weekend på Linköping och det blir det om just du kommer! Önskar dig en trevlig väntan till dess.