fbpx

 

Detta var en av de bästa höjdpunkterna under dagen med riktigt välfyllda licenskurser.  92 stycken deltagare räknade de duktiga kursledarna in gick Racing licens kursen.

Nästa kurs 27 April Boka här 

John & Jasmine 2 av de duktiga nya förarna i team Svea husbilar  som är en av de samverkande företagen med STEC 2019 kika på deras fina utbud klicka 

Detta var ett kul inslag att kunna komma och pröva på bilsport. Legend Trophy , V-8 Street Stock Car  samt flera prövade Audi bilarna.   Denna möjlighet att pröva kommer vi fortsätta med för vi ser det som viktigt att kunna få fler att börja med bilkörning på bana genom denna form av pröva på verksamhet.  Vill du pröva racingbilar så kör vi nästa helg.

STEC på facebook ?  Använder ni det sociala forumet så kolla här 

Kända förare  Hanif Bali riksdagsman som gillar STEC kommer köra i teamet

”Gör Sverige Lagomt igen”  Med bland  annat Johan Varland.

Racing produkter

Skor handskar  underställ balaclava  overaller  hjälmar  transpondrar  däck  bromsar etc etc.

Vi kommer kunna hjälpa er team med det mesta och inför 6  resp 14 April så kommer allt finnas så beställa grejerna så tar vi med vad som ni behöver.

T-shrits riktigt snygga med mycket brodyr kommer finnas på kommande race 150 kr

Jackor 399 kronor   paketpris 500 kronor perfekt sätt att visa att man kör med STEC Motorsport.

Okey Startlistor kommer  läggas ut

på Facebook  Hemsida  och på Bloggen.   Är ditt team inte med så betyder det 2 saker  att 1 Vi har missat att lägga in dig eller 2  Du har inte anmält teamet.  På utbildningen valde vi att ta andra viktiga delar men detta är en del som är viktigt både för många team men även för planering.

Så boka nu är uppmaningen

Swish 123 265 81 02   Viktigt skriv teamnamn och arena  som avsändare

Sviestad   2000 kr    Försäkring per förare 200 kr

Mantorp   3995 kr   efter 7 April   4,995    försäkring per förare  400 kr

Box på Mantorp , Sova på Mantorp  Transponder på Mantorp  Boka allt nu så finns det.  Nej nu vill vi inte tjata om detta mer  så meila stec@stec.se  om något är oklart .

STEC har flera företagspaket för att kunna köra bil på bana  2019  utmana säljarna eller kontoret kanske ledningen ska få däng av praktikanterna osv. Vi kan köra detta på vardagar eller helger  och på platser som passar er budget och det finns flera paket som Aktiv säkerhetskörning , Blindkörning ?  , Jämnaste föraren  ballaste sladden eller regelrätta race.   Prata med oss om nästa företagsevent        070-798 23 78 .

Legend Trophy kommer köra på med mycket datum 2019  Vi kommer också lansera en helt ny Legendmodell som kommer kommer under 2019 som kommer bli en mycket spännande bil som kommer köras både på  grus och asfalt.   tanken är att den ska lanseras på Elmia 2019.  Mycket mer info om denna bilmodell kommer komma allt eftersom.

STEC höjer nivån ytterligare men fler samverkan denna gång med Vännerna i Mazdaklubben.  Samtliga dessa datum kommer det finnas möjlighet att köra på bana med sin gat eller racebil .  Vi pratade om ambassadörskap som STEC förare och detta att kunna bjuda in vänner som gillar att gasa kan vara första kontakten med STEC.   Samtliga dessa datum kommer det finnas plats för att testa detta både med egen bil eller ngn av våra hyrbilar.   Legend , V-8 , Audi A-3 Racing   200 kronor per varv.   Bokas på stec@stec.se.

Lite återblick från kursen

flaggornas betydelse   klicka  

Spårval och info om  Mantorp Park  klicka 

Vi från STEC önskar nu er alla en riktigt bra vecka  och  vill ni ha boende , boxar  , Vip biljetter osv osv

meddela oss   Tiderna för mantorp finns här 

Victors depå tackar för trevlig dag i Lördags  och detta med mycket bilar av olika slag skapar en fin dynamik för bilkörning så stort tack alla som var med under denna test & Tune dag

Tiderna för Malmby

09,00 Inskrivning påbörjas samt testkörning

förarmöte 11,30

start 12,00

14,00 Mat paus  STEC kommer ha försäljning av tunnbrödsrulle med tillbehör

15,00 restart

17,00 Hemgång.

Vi kommer ha platser i hyrbilarna  och vill gärna erbjuda detta på varje tävlingsdag  även medåkning för 300 kronor kommer vi kunna erbjuda  allt bokas på stec@stec.se   Vill ert företag vara med synas osv eller göra företagsevent så vålkommen Vi kommer också ha en licenskurs Light nu på Lördag gå den gärna och köp årslicens    Välkommen

Vi söker fler ungdomar och fler tjejer   kom gärna och kör i team på Lördag   vi har bil overall genomgång och framför allt ett stort hjärta för att få er med i STEC Banracing och Lördag är en perfekt dag att ta klivet från att fundera till att göra detta.   skicka oss ett email så kör vi    Lördag MALMBY Strängnäs   6 April

Grattis Lewis Hamilton och Mercedes till ännu en dubbel

Ariel Atom Vad var detta för balla bilar ?

Detta var riktigt balla och vilka fina ambassadörer som skjutsade runt folk hela dagen.  STEC har nu byggt en serie för dessa Ariel Atom Sverige så vi hoppas på att få se fler av dessa under säsongen. . Känner du att du har pats i garaget för kanske för den ballaste gat bilen som skapats  ta kontakt med killarna och hälsa från STEC gänget hemsida 

 

Avslutar med en liten film från dagen med en härlig blandning av bilar förare