fbpx

Kom den 18 Februari kör vi års information 
inbjudningsfilm mitt i garagestressen
https://slide.ly/promo/share/5a7078d6f8bb6efa257b23c7
Inbjudningslänk  klicka 
Här får vi möjlighet att träffas och berätta för upplägg tankar idéer som kommit upp under förra säsongen och vi vill ju hela tiden bli bättre som organisation.
För finns inte hungern att vilja förändra förbättra försämra ? Så kommer vi aldrig ändra någonting och det leder inte utvecklingen framåt inom Svensk bilsport.   Kom gärna på mötet,
 
Anmälan till tävling , träning , Licens osv gör vi med ett program som heter Simple Signup.  Det skall vara som det låter enkelt att anmäla sig.  Men det verkar behövas en kurs och det kommer vara ett inslag i kursprogrammet hur anmäler man sig.  Så här kan det se ut   klicka. man skriver sitt namn och betalar på det sätt man önskar.  då får vi en lista som ser ut så här just nu klicka 
Vi får allt samlat du får ett kvitto på betalningen och framför allt vi kan göra en startlista vi kan beräkna depåplatser ,  fundera på maten och vi kan skicka er ett PM 3 dagar före tävling med sista informationen som vägbeskrivning , depå information , Ström  inskrivning , Middag , och tider. inskrivning besiktning förarmöte prisutdelning etc etc.
Köper ni årskort som idag Team Willa med sin fina BMW som 2017 körde STEC Light går nu upp i Klass 1 och kommer bli vass där.  Då säkrar ni er plats i serien vi kan beställa startnummer transpondrar.  Men kommer team Willa Lördag kväll den 7 april till Mantorp oanmälda inga licenser ingen koll på inskrivning tidtagning tider ja då blir det strul och alla i organisationen får mycket mer jobb.
Just därför subentionerar vi detta med prisbilden 2018 förra året trollade vi mycket för att få till det och alla kunde starta loppet varje gång trots massor med merjobb.  2018 önskar ingen det på det sättet utan harmoni för tidtagningen inskrivningen tävlingsledningen och det kommer  blir bättre för de tävlande.
2018 års Startnummer köpte företaget Nordiska  Neon Diod  och vi stödjer varann inom STEC så Johnnie Apel och han killar står med beställningsblocket redo för er som behöver deras fina produkter.   De kommer  tillverka  100 startplattor   med klass indelningen 1-33 i Svart    34-76 i rött. och 77-99 i annan färg.    Detta för att publiken och ni förare ska se klass skillnaden på bilarna låga nummer Racing klass 2. mellan nummer racing klass 1. höga nummer Standard och gäster.  Tävlar bilen i andra klasser så skaffa genomskinlig  tejp för att fästa nummerplattan på eller magnet om ni kör med plåtdörrar.    STEC Fönsterreklam ska sitta på under tävlingen allternativ 2000 kronor till funktionärsgruppen. pr  Om ni har sålt den till någon storsponsor.
Förarföreningen hade sitt möte vilket var givande med mycket samtal om ett kontinuerligt förbättringsarbete.  Jag var inne på detta tidigare att STEC vill vara en dynamiskt organisation och inte fyrkantig då vi sett exempel på detta hos arrangörer som idag inte finns kvar då de inte lyssnade på sina aktiva.
STEC kamrater inom enkel bilsport startar sin säsong den 10 Februari film om detta  Viktiga med detta är att det är en perfekt insteg till STEC så jag ber er promota detta.
Vi söker också med ljus och lykta engagerade människor som vill vara med på och utanför banan.   Elmia mässan exempelvis kom och ställ ut er bil på Sveriges största bilsportsmässa i påsk.   Där jobbar vi ihop med www.bavariaracing.se Och du får en kanonkul påskhelg i Jönköping boende står STEC för och du blir en i gänget i montern.  Vi jobbar även mycket för juniorteamet och tjejeeamet skall fyllas upp så har ni förare i den målgruppen läs på hemsidan www.stec.se  Okey sist vill vi slå ett slag för GT-Open en klass som kör 60-120 minuters race 2018.  ett komplement till er som vill tävla mer eller som har ett fåmansteam och känner att 6 timmars är långt.  ta denna kväll och läs igenom all text på hemsidan  gå igenom anmälningslänkarna anmäl dig till 18 Februari.  För vi kommer kunna ha en en super säsong men alla måste engagera sig.
early birdKöp årskortet innan Fredag och tjäna 1000 kronor
bangiro 595-3260. skriv teamets namn som avsändare Tack för du läste ända hit.