fbpx

Lagom till Midsommar sillen nubben och den goda jordgubbstårtan  kommer en nyhet som är så långt ifrån Midsommarnatten man kanske kan komma ?    Halloween racet 2017 blev idag spikat och för det ska bli den extra mörka känslan av detta så åker vi norrut.  Mittsverige banan utanför Härnösand kommer vi kunna få möjlighet att tävla på under denna 3 dagars bilsport händelse.   med 16 timmars race ..  Törs du vara med på detta race ??   För dig som har tävlat under STEC 2017 kommer man erhålla 1000 kronor rabatt som ges tillbaka på tävlingsdagen.   Som tack för ett bra STEC år. 
http://www.stec.se/halloween-race-2017-36697415  
halloween.jpg
Persona non grata = ej önskvärd person.    Vi i styrelsen får ganska ofta förslag till allt från enhetsdäck till försäljning av serien.  En del seriösa förslag som ger samarbete som Sparco , Finesss ,  Palmenco  Nankang  mfl som vi anser tillför bilsporten och teamen något positivt. 
Dan Nystedt eller Dan Ingen Ingesson som han kallar sig på facebook kom med goda intentioner om att vilja bedriva Winterhell ihop med STEC. Han sa sig ha stort kontaktnät både inom Svensk och europeisk bilsport.   Duktig på att bygga hemsidor absolut men under helgen då vi stod och marknadsförde Winterhell och STEC på Solvalla gick denna kille bakom ryggen på oss och tog bort allt som har med STEC att göra utan ett enda ord till någon av oss.    Vi inom STEC jobbar för att bilsport skall samverka och därför bjuder vi in bla andra team från Svenska Endurance serierna i Sverige.  Vi har ofta dialog med både SBF klubbar och andra arrangörer utanför SBF.    Personer som denna Dan förstör Svensk bilsport på flera sätt. Därför har vi nu satt upp denna varning om denna man.   Vi inom STEC öppnar armarna för samarbeten inför 2018 men falskspelare bluffare eller lyckosökare  kommer vi sortera bort.   Vi hoppas att ingen fler blivit lurade av denna man.   önskar man ytterligare information så kan man ringa 070-798 23 78