fbpx

gotland varvtider 2019

Varvtider Gotland resultat och resultatförändringar finns uppdaterade på hemsida https://stec.se/resultat/

Gotland Ring erbjuder en även internationellt sätt en fantastisk bana. Kuperad , teknisk , med snabba och kurviga partier.  4-6 timmars förarlycka.  Strålande sol och en mycket välorganiserad och teammässig  kul tävling med blygsamma 12 team vilket är enda mörka molnet denna fina racing helg.  Bilder filmer kommer upp vartefter på sociala medier osv men ni som missade denna Lördag försök var med 2020 för detta är något utöver det vanliga och stort tack Destination Gotland för grymt bra prisbild på färjan.  Tack också till det lokala funktionärsgäng som visade klass under riktigt varma förhållanden.

Nu tar vi full fart mot nästa tävling som blir den 13 Juli på nya MittSverigebanan som genomgår stora förändringar på mycket positivt sätt.  Den helgen kommer det vara mycket motorkultur med Nostalgidagarna så boka in familjen vännerna så ses vi på den banan i Sverige som har flest ( 27 ) höjdmeter mellan högsta och lägsta topp.

STECRUN ??? 

STEC har olika samverkan med olika grupper och detta med STECRUN  klicka 

Är ett samarbete med flera för att just nå förare som vill köra på bana ihop med likasinnade.   STEC teamen har möjlighet att för 500 kronor testa sin tävlingsbil och träna in nya förare eller utveckla sig sig med tidsträning  14 Juni sker nästa på Tierp Arena.

Mälaren Runt är ett samarbete med Roadrace som STEC förare har subventionerat mycket trevligt för hela familjen runt mälaren runt.

www.roadrace.se

T-Shirt , Hoddies , Jackor   Visa att du kör Racing köp snygga tröjor.

Jacka 399  Hoodie 199  T.shirt 150   650 paket inklusive porto beställning stec@stec.se 

6 Juli kör www,enkelbilsport.se 

En ball tävling i Lidköping med enkla billiga bilar 3×60 minuter passar alla med gasfot.  Riktigt kul på grusbana med massor av sladd. från 14 år gammal.

Behöver du Husbil till sommaren   Sveriges bästa och snabbaste husbilskedja heter som teamet www.sveahusbilar,se   

Behöver teamet däck till racebil och dragbil?

beställ dem genom stec för bästa pris  innan semestern äter upp teamkassan.  swish eller företagsfaktura  8 däck=fraktfritt  Yokohama är grymt bra oavsett vilken klass du tävlar i.  Även till biltrailern

Nostalgidagarna 2018 – Härnösands största evenemang

Nu önskar vi er alla en riktigt fin vecka och Bloggen med nyheterna kommer ut hela sommaren varje Måndag ,,, Vill du ha med ngt i bloggen kontakta Hasse på 070-798 23 78