fbpx

Goodwood vilket enastående palats för bilsport älskade STEC förare 

Jag är nykär. Ungefär som minnet av första racet på bana eller första segern i karriären. Detta är större än första gången jag kysste en flicka.

Goodwood är en plats som ligger ca 100 kilometer sydväst från London.  Planet från Arlanda landade på Gatwick och tåget väntar med direkt transport till den pittoreska byn Chichester. rejäl fish&chips och en pint ale och njutningen kan börja.  Det är Ferrari i parti och minut  Jaguarer buggatis Austin Mclaren Rolls Royce men även lite ovanligare Frazer Nash , Noble , Westfield , Fenix.  Men roligaste var att träffa Andreas och Thomas bakom Svenska företaget Handmadecars.se

Kummerlings duktiga förare körde STEC 2017-2018 men 2019 blev den en Ginetta satsning för sonen medans dottern satsar all in på ridsporten.  fantastiska bilar som Vadstena baserade företaget visade upp och intresset var rejält stort.

Bilder filmer från detta magiska plats finns massor på ex  bilder 

Filmer sök Goodwood på Youtube  

STEC Framtidsmodell kommer du vara med ?

Få saker har tagit så mycket ork som bygget av STEC 2017-2019 men delmål nummer 1 är nära och som det ser ut nu kommer det att lyckas.

Delmål 1

Det var ren överlevnad  de 3 första åren är oerhört slitsamma med regler inköp och sammansättning av strukturen och teamet runt STEC.  Detta vill vi ödmjukast tacka samtliga som varit med och skapat detta och tack till er tävlande team som varit med under denna resa fram till höstens finaler.

Delmål  2  

20 team som är med återkommande varje säsong med årskort.  Förra veckan gick vi ut med 2020 års prisbild på 20,000 kronor för en full säsong i STEC. Vi har alltid strävat att vara billigaste serien i Sverige nu blir vi detta med råge.  Men detta bygger på att ni team är med och skapar grunden genom att köpa in årskortet före 1 Mars annars har vi inte klarat detta delmål vilket vore olyckligt då plattformen då saknas ekonomiskt.  Berätta för oss vad kan vi göra för att just ditt team ska boka och köra 2020 för subventionerade priset för hela serien.   stec@stec.se

Delmål 3

Bildande av 5 nya team varje säsong. Detta är en oerhört stor utmaning som vi alla måste ta ett ansvar inom som jag ibland ser med stor energi och ibland total avsaknad.  och vi bygger detta som Ishockeyn inom Stockholm som de sista åren har i princip fördubblats och nu hamnat i nivåer så istiderna inte räcker till.   Vi är oerhört glada för STEC Light.  Team som 2018  Gula garaget , Team Orange , Dalens silverryggar , H&H Racing , G Energy  Tog klivet upp.  Kan vi få team som  Team Gas , Team Onze , Team Solo , Team Vindbraker  , Team El Toro Racing  mfl att kliva upp 2020 ? Då fungerar Delmål 3 samtidigt som vi måste vara mycket pragmatiska och lyhörda på varför team även väljer att inte köra då jag vet att bilarna står i garaget oanvända vilket är ett misslyckande för både team och arrangör.  Tror vi då på detta 2020-2022 Svensk Bilsport håller ju på att rasera Fullständigt?   Jag tror hotet kommer inifrån.  Den dagen inte ni förare orkar längre vara budbärare eller vi arrangörer ger upp den outtröttliga kampen till racing då är det slut.  Vi är oerhört tacksamma till team som Svea Husbilar och X-Safe som med sina företag väljer att satsa inom bilsport både pengar och fin körning med personal och kunder.  Vi är oerhört tacksamma för Yokohama som ger oss en bra prisbild på däcken. Stöd dessa företag som stödjer STEC senast i raden är www.resortillsolen.se    .. 

Som kommer ge STEC 250 kronor för varje gäst som bokat en vinterresa kommande vinter och som ger ert team 250 kronor rabatt på årskortet per gäst som ert team skickar. Så ge mor ,far  dina barn eller dig själv en resa till solen i vinter.  Just sådana här win-win lösningar vill STEC öppna för fler företag att skapa bra ekonomi för er tävlande i en symbios ungefär som med besökande på Tierp.   Fortsätt köp VIP biljetter , Lunch biljetter , Boka sängplatser och middagspaket.  För alla små bäckar skapar en flod till att vi kan fortsätta verksamheten som är huvudmålet.  Vill vi köra SM STEC så hjälp till att verka för seriens huvudmål.

Tack för att ni läser och delar vidare detta på email och sociala medier 

Och tack för er som reste med STEC Resan till Goodwood ni som missade detta häng med 2020 för detta är ngt som verkligen var det som kallat riktigt bra.

Klicka på bilden och boka nu Tierp 5 Oktober

Är du STEC egna David Croft ? 

David är Formel 1 proffs på att referera och nu söker vi 1-2 Stycken som vill vara med under STEC och köra detta med mikrofonerna i hösta hugg  eller vara bisittare som David Brundle

Företagsinbjudan till 4-6 Oktober 

Välkommen med ert företag till

Motorfesten Tierp Arena
4-6 Oktober 2019

Vi är glada över att kunna släppa 50 platser till för mindre och medelstora företag med verksamhet i Tierp Uppsala Gävle som naturligt .upptagningsområde.
Men även företag utanför som vill stärka sitt varumärke eller göra direktförsäljning är välkomna för en blygsam avgift.  Men framför allt vill vi ihop med er bygga ett starkt varumärke och en fortsatt gynnsam situation med 2 gånger per år det som kommer gå under Motorfesten. De företag som är med från början kommer få samma pris även 2020. 

Detta bygger på win-win och ökad omsättning samt stärkande av ert varumärke i regionen genom Motorsportens kraft men framför allt antalet människor som vill träffa ert företag.

  • Direktförsäljning
  • Kontakt och relationsmöten
  • Visa er specialitet för köpstark publik.

Tillsammans kan vi skapa ett bra underlag till en positiv treparts relation. Arrangör  , företag , konsument

Rent praktiskt hur går detta till?

Ni kommer Fredag eller Lördag morgon och sätter upp er monter , tält , bord  , eller vad ni önskar. Lördag 08,00 öppnar vi grindarna för publiken som kommer vara inbjudna från kommuner , skolor , privata , föreningar , motorklubbar. osv.
Ni har bokat er plats med eller utan ström och vi bygger upp en företagsstad på arenan där ni möter gästerna som vill träffa er för de behöver just era tjänster.

Priser ex moms  4-6 Oktober
Yta
3×3 meter  990 kr
8×3 meter 1490 kr
10X5 meter 2,490 kr
20×5 meter 3,995 kr
Andra mått offert
el kostnad 200 kr

i priset ingå 5 stycken VIP entre  biljetter pris 200 kr styck. och behöver ni fler så går det att lösa för 150 kr styck.

Ni får sälja eller erbjuda vilka tjänster som helst inom svensk lag accepterat.  Ej mat dryck.
Och detta tror vi ni kommer tycka är ett kul och bra sätt att möta era kunder.

Arrangör för SM tävlingarna som pågår www.stec.se Lördag och www.krutcupen.se Söndag.

Välkommen projektledare Hans Johan Medelberg
070 798 23 78.  För tankar ideer ring oss gärna och vi ber om ursäkt att denna inbjudan kommer ut så sent. 2019.  stec@stec.se   Har ni kollergor vänner som ni tror skulle uppskatta denna inbjudan så skicka den vidare för samverkan ger styrka och bjud in gäster kunder vänner.