fbpx

grattis
 Först i STEC Bloggen denna helg är Grattis Järfälla Gokart.  men även grattis till Stockholm bilsporten.  Gokarten är ju 99/100 det första en ungdomsförare startar med bakom ratten. Där skapas intresset och därför har ju även vi en STEC gokart med sig på racen för att våra barn ska få börja pröva.    Det är ju även oerhört viktigt för oss som startar biltävlandet i STEC Light med 14 års ålder att denna plattform får finnas kvar.  Vi från STEC lyfter på hjälmarna för alla som bidrog till denna politiska kovändning.    Jag bor ju själv i Järfälla kommun och har följt detta på nära håll.    
olle
Stort grattis även till Olle Odsell som nu är involverad inom utskottet i Racing.  Det finns  mycket positivt med detta val. 
Olle har lång gedigen erfarenhet inom långlopp som jag hoppas kan bidra till att STEC kan komma tillbaka och bedriva SM mästerskapet inom SBF. Mikael Karlsson får sparken vilket jag tror alla som sysslar med racing kan glädjas åt. Jag ska inte fylla bloggen med den killens fula ageranden men SBF Fair Racing hade han ju inte läst.  Nyfikna kan kontakta mig så kan jag berätta hur det gick till i Bilsportens hus hösten 2016 när han lovade att STEC skulle arrangera Riksmästerskapet i Endurance  2017. 
DIVERS
Tjejerna  försvinner som grid girls inom formel 1   2018.      Kommentera gärna  i kommentarsfältet  för detta är något som verkar beröra även väldigt många utanför bilsporten  av någon orsak ?   Och glöm ej mötet den 18 Februari.