fbpx

Arbetet med nya hemsidan passar vi på att göra nu under sommaruppehållet
www.stec.se     Tanken är att göra den enklare med att kunna enkelt finna vad man önskar exempelvis resultat  och sen klicka tillbaka till start och klicka på Kalender osv.     Vi har även lagt in en  Team presentation  där vi kan lägga in en bild på teamet och en kort presentation för att synliggöra er tävlande.
Detta har kommit fram på senaste mötet att bygga upp en tydlighet vilka är teamen inom STEC  och vi kommer även där kunna lägga till en organisationsplan där ni förare kan se vem som är funktionärsansvarige   Tävlingsorganisationen  osv .
Hemsidan är ett levande dokument och uppdateras men nu under slutet på Juni får den en större renovering.  Så vi är glada om ni kan skicka in info om ert team till email  stec@stec.se. solstol
Vi får även frågor nu om Gotland vilket är kul att kunna presentera att STEC  ska köra på denna för många okända oas.  https://gotlandring.com
Vi kommer på Hemsidan lägga upp en speciell boknings flik med färja boende  sen är det fritt att välja detta eller om man har egna kontakter på färja osv  men detta ser vi från STEC som en kul tävling som vi även tror kommer svetsa samman depåandan ytterligare då ca 100 förare  kommer umgås under en race weekend.

STEC  Racing  Racing 6 Timmars + GT OPEN
25 Augusti   Mittsverigebanan
22 September  Gotland Ring
13 Oktober    Final Sviestad
STEC LIGHT   4 TIMMARS  + LEGEND TROPHY
12 AUGUSTI  MALMBY
25 AUGUSTI MITTSVERIGE
1-2 SEPTEMBER TIERP  SPECIAL WEEKEND
23 SEPTE,BER GOTLAND RING
14 OKTOBER FINAL  SVIESTAD
TRÄNING KAN SKE I SAMBAND MED SAMTLIGA TÄVLINGAR  NÄR INTE TÄVLINGEN PÅGÅR
TRÄNINGSDAG   30    JUNI LUNDABANAN  500 kr 
12-17   DROP IN .
Specialdatum 1-2 September  Tierp Arena  
Där kommer det bli en bilsportfest med mycket inslag av Endurance Bilsport  med bla Finnkampem mellan de starkaste teamen inom www.enkelbilsport.se
21 Juli Sommarspecial på Mittsverigebanan  
Vill du träna på https://www.mittsverigebanan.nu/banan/  så kommer vi ha en dag den 21 Juli mitt i sommaren när det mesta i  långloppen står still.
STEC har bokat tid för våra förare att kunna köra mycket.
Det kostar för STEC team blygsamma 499 kronor per bil att köra.  Önskar man boende så hör av er  så fixar vi detta.
Finalen den 13-14 Oktober på Sviestad har vi bokat nu bankett middag  så vill ni boka boende så kommer det även där komma upp en flik på hemsidan så ni aktiva enkelt ska kunna boka direkt med hotell.
Vi har även fått förfrågan om att kunna erbjuda fler dagar där man kan pröva denna bil.
åickup test
Så den får följa med den 30 / 6  på Lundabanan   och 21 Juli på MSB.   Tanken är att detta skall bli en serie 2019 så har ni vänner om behöver en Street Stock Car  med 355 hästars  V8 i en rörramsbur med plast kaross  från 99,000 så säg till så fixar vi detta.   Körglädjen får ni garanterat på köpet.
Nu önskar vi alla tävlande , funktionärer , publik , sponsorer en riktigt bra Midsommarhelg och lägga 7 sorters blommor under kudden och drömma om nästa tävlingsbil.    Jodå det blir en sådan flik också på hemsidan   köp/sälj
Tack för vårens trevliga race  och tack för att ni tävlar inom STEC
Vid pennan  Hasse Söderström  Tävlingsledare