fbpx

tjejbil
Fantastisk kul att få presentera detta unika team inför Svenska långloppsfinalen 2018 13 Oktober.    STEC WOMEN RACING TEAM.    De kommer köra en Seat i klass standard och detta är en satsning för tjejer att kunna komma in i Svensk Endurance 6 Timmars.
12 stycken platser kommer vi kunna dela ut då förarna kommer köra 30 minuters pass och kunna få coachning både före under och efter körningen.   Paketet är ett all inclusive paket.
Lån av overall hjälm krage allt inom personlig utrustning . Bil på plats med service tekniker som kommer göra allt teamet kan för att bilen ska nå målflaggan.
10 fribiljetter in till tävlingen för fans sponsorer och familj.  frukost lunch ingår i paketet och personlig coach som hjälper dig att bli en duktig förare, Racing licens för tävlingen med försäkring paket.  samt middag på kvällen.    Det du ska göra är att ta dig till banan www.lms.se senast klockan 08,00 för att inleda din karriär inom svensk Racing.
Pris för detta paket är 3000 kronor per teamkamrat och de kommer vara 12 platser och ingen förare får boka mer än max körpass för Endurance handlar om att vara ett team vinna som ett team och kämpa som ett team.   Vi söker naturligtvis  privat eller företag som vill stötta dessa tjejer på resan med  10 kronor per varv?   eller valfritt belopp eller däck bensin oljor dricka tröjor kepsar etc etc etc men xxx  kronor per varv är något som är en sponsring som är ganska kul då vi kämpar för att nå många varv och banan är ca 2000 meter på Sviestad så kör vi 100 varv så är det 20 mil tävling. Varje varv kommer följas på Social medier facebook twitter osv så du som privat eller sponsor företag kan smidigt följa loppet.   Ring vår marknadskille 070-798 23 78 så hjälper vi er att synas på ett positivt sätt om detta roliga satsning och självklart får ni dekal på  bilen osv men framför allt de sociala medierna med många 1000 som följer detta team.
Det känns jättebra att kunna få vara en del av detta och vi tackar våra första sponsorer
yokohamagaoljemagasinetVIKING LINE
Privatsponsorer som går in med 10 kronor per varv
är Theo Cortembert  , Stefan Wettervik ,  Pelle Bonell ,  Terese Nyström
Privat sponsor som går in med 20 kronor per varv är
Isabell Holmström   Karl erik Johansson  Hans Paulsson och Nicklas Almen
 

Startlistan påbörjad
 
flera klara team    3 finska team just nu anmälda
Nordic Light                                        Team Soumi  Enduran
El Tora                                                   Team Helsingfors
Team Willa                                           Team Finland Endurance
Gevlarna
Skeppsbrons
Häzen
Geson
Dalens Silverryggar
Coffe Maxx Racing
Team Orange
Team Biljouren
Team Gula Garaget
Team BET Blekinge Endurance Team
Anderssons Bilcenter Kumla
team Hercula Volvo 850
TEAM Ettans Växel
Stort Grattis Johan You are simple the best
johan