fbpx

buzy
Team Buzy club betalade idag sitt årskort för samtliga tävlingar 2018 och tar även steget över från Standard till klass 1 Racing.  Flera uppgraderingar på sin BMW som också får den nya snabba färgen Racing Blue inför kommande säsong.     24,000 i Januari är mycket pengar men varje månad kommer årskortet öka med 1000 kronor för detta behöver STEC just nu då banorna ska förbokas och mycket pengar ska läggas ut.
Så ni team som bestämt er för att köra STEC  säsongen 2018 köp gärna årskortet för det säkerställer serier och ni spar pengar på detta sättet  en ren win-win situation.
 
Unikt Racing Projekt kommer nu på denna blogg presenteras…
porsche
STEC Ungdomsteam med Porsche 2018.  Här har din son eller dotter möjlighet att tävla en hel säsong som förare mellan 14-20 år men du har även möjlighet att stödja detta projekt med en blygsam summa som 1000 kronor.  Detta projekt är STEC väldigt glada över att kunna presentera nu för den jätteviktiga målgruppen som tids nog kommer köra ifrån oss alla.  Följ gärna teamet på facebook klicka 
Teamet och information om hur du kan vara med finns nu på hemsidan klicka
Vi kommer under Januari även bygga ett liknande Team men då bara för målgruppen Tjejer  som vi naturligtvis också vill hjälpa att kunna vara med på tävlingsbanorna.
Okey det var ett ovanligt kort blog inlägg men jag vet att ni ligger i garagen och har inte tid att läsa. Skicka gärna lite garagebilder så lägger vi upp det i nästa Blog mvh STEC Gänget….   Och dagens fråga är hur många Autografer får plats på ett Porsche tak och huv.