fbpx

 

Denna kampanj kommer stec går ut med under februari månad 

30 team på Mantorp 5 April ? 

Ja det är vår planerade budget när vi sänkte priset med 4000 kronor på årskortet inför 2020. Nu kostar 6 tävlingar 20,000 ska man våga sänka priset så måste man vara säker på att det kommer team.  Men framför allt så måste man få hjälp. 

Hjälp stec att visualisera ert team och vi kommer marknadsföra STEC på flera olika sätt 2020.  Främst på sociala medier men även på torg , utställningar festivaler som www.tierpmotorfestival.se  och www.linköpingmotorfestival.se Perfekt sätt att visa teamet för sponsorer och publik.

Vi har även 1 plats kvar inför Elmia som vi gärna ger till ett team som vill marknadsföra sig och STEC 2020.

Hela 5 team har under veckan betalt och gjort klart med race inför 2020 fribiljetterna finns här att kopiera och dela ut till Mantorp. Tack för ni bestämmer er att vara med redan i Februari för vi får ofta frågan ”Vilka är anmälda”  Oftast från personer som inte anmält sig själva och då blir det kort tillbaka svar att det får du se 5 April.  Vi har börjat bygga en teampresentationslista på hemsidan för de som vill lägga in information om teamet så meila oss gärna vad ni önskar det ska stå.

Garagebox inför Mantorp bokar du genom stec@stec.se  1300 kronor per team och vill ni ha en loge så finns det också möjlighet att fixa mer info på

Mantorp hemsida En av Sveriges finaste anläggningar Som STEC alltid kör premiären på.

STEC följde naturligtvis årets Bathurst 12 hours som kördes under helgen och kul att Bentley visade klass och vann med duktiga förarna Jules Gounon  Maxime Soulet and Jordan Pepper. grattis säger vi från andra halvan av jordklotet.

Skjortan börjar bli klar för 2020 men vi önskar 2-3 Företag till för att kunna hålla kostnaden nere på den till er aktiva till 200 kronor.

Så känner du någon som vill vara med för blygsamma 3000 kronor så tipsa oss gärna så vi kan beställa skjortan för tryck. 200 stycken som kommer säljas till team , supporters , och bäras på elmia mässan i montern.   Vill de även synas på bilarna 2020 så ordnar vi detta. stec@stec.se

Vi avslutar med en snygg video från Karlstad på ett vasst team .

Video