fbpx

polis
STEC Samverkar ju med några olika aktörer  där ibland Krutcupen som kör mycket av sin verksamhet på en motorstadion i Rimbo.  Där har nu alla team i STEC möjlighet att utbilda sina vänner i det som kallas Förhöjt B-96 kort så man slipper klumpen i magen när polisen står och vill se vad man har för vikt på biltrailer  eller husvagnen.
Böterna för överlass verkar höjas varje år och vi har denna samverkan för att STEC som organisation vill hjälpa teamen att slippa få problem.
Kursen kostar 1199  för alla utom STEC som betalar 990.
Datum är 26 Augusti och  30 September i Rimbo
 https://www.simplesignup.se/event/135882-b-96-foerhoejt-koerkort är anmälningslänken och när du anmäler dig och har betalat så meila STEC som ger er 200 kronor rabatt.
Vätska i samband med bilracing.   Vi kommer inför vätskekrav och detta för att ingen förare ska förlora kontrollen på bilen pga vätskebrist.   läs gärna detta    Vi ska på Lördag köra den 21 Juli på Mittsverigebanan och 33 Grader i skuggan ger minst 60 grader i bilen. Kontrollen görs själva av teamet men kravet är att dricka både före och efter körningen.
Veckans 5 frågor
1 Vilka bränslen är okey att använda i STEC  ?
2 Hur många Backspeglar skall finnas på en STEC Tävlingsbil ?
3 På vilken bana avgörs Mästerskapet 2018
4 Vilket däcksmärke stödjer STEC förarna och teamen 2018
5  Tävlingsledare Hasse  bjuder in till en bilsportens dag på Tierp för bla STEC team vilket datum är det och var anmäler man sig till festen på Lördag ??
SVAR går att finna på STEC hemsidan lycka till och som alltid finns det en jacka att vinna till det team som lottas ut bland de 5 rätta svaren.
 
Filmer i semestertid
Här bjuder vi på några gamla minnen
https://www.youtube.com/watch?v=7g1LciKqqBU&pbjreload=10