fbpx

erisksson.jpg
Det går fortfarande tungt för vår goda Ericsson och  denna ”groda” vid SC  Monaco är något vi  alla ska ta med oss även inom STEC racen att när vi har saftey car ute så kör man ALDRIG  om  ute på banan om det inte från  funktionärerna tydligt markerar något undantag från den regeln.  Aldrig  köra om SC .  Och vi kan inte fånga upp ledarbilen då vi kör olika klasser men kan vi plocka klass 2 ledaren under racet så är det en målsättning då det är det största klassen.    
wot.jpg
WOT Racing går som tåget i NSHC  med dubbla segrar och det är synd att det är så lite bilar i ”Karlskoga  serien”    Nu när STEC har sommaruppehåll och NSHC har race den 2 Juli ihop  med ER  gänget på Mantorp.  vi från STEC  styrelse ser gärna att det blir en bra tävling och ring Olle eller Lena om ni som kör SM Endurance vill köra den 2 Juli.   För det är bra om arrangörerna får fina tävlingar för det gör att Svensk Långlopp fortsätter växa som den största Racinggrenen i Sverige med flest antal förare. Det tror vi från STEC  gynnar förare teamen och den tappra publiken.

victor.jpg

Victor Bouveng  fortsätter köra bra i Spanska teamet Teo Martin. Helgen som gick tävlingen på fina Spa banan i Belgien.  Silver blev det som bäst vilket är otroligt starkt i detta getingbo av duktiga team och förare.   Nelson Piquet Jr , Jordan Witt , António Félix Da Costa  för att välja ur några från GT Open Mästerskapet, Vi från STEC  hejar på dig Victor och det är fantastiskt med 2 Svenska förare i denna klass då även Alexander West är med i teamet Garage 59. 

solvalla2.jpg

Solvalla  17 Juni  STCC.   Vi från STEC tycker det är jättekul att det körs bilsport i huvudstaden och vi kommer vara på plats detta datum.   på Vänstra delen högt upp på E läktaren kommer vi sitta och kom gärna och snacka lite utan overallen.  Hasse kommer troligtvis även köra på banan med en av STEC utställningsbilar.    https://www.youtube.com/watch?v=NP5b92iuzpQ

Filmen är inte för 2017  men mycket stämmer.
 
Vi önskar er alla en bra Vecka