fbpx

Resumé och bilder filmer från premiären under helgen. Men innan vi börjar med fakta och analysering så vill jag från STEC skriva stor stort tack för förtroendet att vara just din bilsport arrangör. Vi var över 40 Team vilket betyder hundratalet förare som tävlande under helgen i kanske den mest oroliga tid vi haft under 20-30 års perspektiv.  Ett exempel som visar detta.

Här kommer ett par facebook bildarkiv från duktiga mediakille Leif Daremo

Lördag Linköping Motorstadion 

Söndag Mantorp Park 

Bilderna har Leif meddelat att alla STEC team får fritt använda kostnadsfritt men berätta gärna vem som knäppt bilderna.  ”Teamwork”

Resultat listan uppdaterad 

Facebook är världens största community och där finns STEC. Under helgen så filmades många Live klipp. som får delas fritt. sidan heter stec racing 

Dela knappen sitter på facebook och tar bara 1 sekund att trycka på. Prova så ska du se att intresset bland dina vänner kommer öka för den hobby som du gillar. Ett räkneexempel som är realistiskt.  150 stycken teammedlemmar körde och var med i teamen denna helg. Vi räknar  snitt att varje medlem har 200 vänner, följare på instagram,Tik-tok,Facebook,snap chat etc. De flesta har många fler men vi har också de som inte använder sociala medier.

150×200= 30,000 stycken unika personer. har då sett bilder , filmer och fått inbjudan till www.motorfestivaler.se . Kan vi fortsätta räkna att 10% tycker detta känns bra spännande och vill komma till Tierp Arena 27-28 Maj och Linköping 10-11 Juni och väljer att köpa en biljett för 100 kronor.  Då är det 1500 personer på Tierp och 1500 på Linköping. Då skapas det 150,000 kronor i biljett intäkt per helg. och priset för den tävlande blir startavgift 1000 kr = försäkringskostnaden. Det blir lapp på Luckan max 50 team och det skapas ett otroligt drag runt tävlingarna.  Vill du köra för 1000 kronor ?  Vill du prova ?  Vi skapar en länk där ditt team erhåller 100 kr för varje vuxen som betalar en biljett.

https://simplesignup.se/event/201033-upplands-motorfestival-2023

Hasses slutord från Mantorp

Nu laddar vi för att följa denna mycket trevliga helg med knappt 1 månad till Tierp Arena.

men nästa blogg kommer redan om 1 vecka med bla förtydligande om code 60 och gul flagg på hela varvet..

stec@stec.se öppen för dig 24/7  kika gärna med utställare inför www.motorfestivaler.se

Resumé

Jack Flestad var först på plats under Fredag morgon på arenan. med sin häftiga V-8 Pick up som körde så mycket att bromsskivorna till slut sprack ?  Elen kopplades in och tyvärr stämmer inte antalet som betalat ström mot hur många som använde ström. Så vet du om att du missade betalningen så gör en snabb inbetalning på 200 kr till 070-798 23 78 så kan jag lösa detta.

Josef Hansson hade en fin dragning om företaget Skyltstället som kommer kunna hjälpa oss på ett positivt sätt. Abarth Club sweden kom som märkesklubb och allt flöt på. Helt onödigt kom en skur som gav blöta skor men det gick snabbt förbi och KR Racing fick strul med motorn. Ut med den från Forden och en annan kördes ner från Kritstinehamn.  Jöjja och Fredrik gjorde en grym insats och Dick groomer medtävlande var behjälplig (snyggt) att hjälpa sin konkurrent och det pratade vi om på licenskursen.  Team LW Racing med far & son team skapade team .  Fint reportage från Corren och P4 östergötland 1,44 in i reportaget https://sverigesradio.se/avsnitt/2149364

samt Östergötland Största tidning corren https://corren.se/bli…/artikel/jd3nxo4l/oc-2m2kr_s_22 tyvärr låst artikel
Men texten omfattas av att STEC vill öppna dörrar för att skapa en racing för alla och att motorfestivalerna kommer vara riktigt bra 2023.
Tävlingen igår var ”Episkt” som en dansk förare beskrev det som tävlade i Team Ernstedt. Och vill absolut vi ska starta STEC= Scandinavium Touring Endurance Championship.. Vi får se hur det blir med det men slutordet blev ganska bra
Hasses slutord från Mantorp