fbpx

 
ar däck
Däck inför hösten.  STEC fick nu en ny laddning hem med R-däck och Legend däck .
Pris 225 45 17    205 45 16    1500 kronor styck kan hämtas i Sthlm eller tas med till Linköping.
Legend däck 600 kronor styck.   10 stycken paketpris 5000 kr.
 
stol.jpg
Stol till STEC Light har vi fått in spritt nya för blygsamma 1000 kronor styck. perfekt med skenor för att alla i teamet ska få en optimal körställning. Mycket lätt att montera in i bilen.   beställs på email stec@stec.se vi rekommendera en bra stol för körglädjen blir så mycket större om man sitter fast. Kan smidigt integreras med både 4,5,6 punkts bälte.
170409 Mantorp prisutdelning STEC 8,5
STEC värvningskampanj ger dig möjlighet att vinna pengar men även att startfälten och racing glädjen ökar hur går detta till ??
STEC är Sveriges största Endurance cup 2018 och vi vill fortsätta expandera. Nyckeln enligt oss är återväxt och jobba hela tiden med den biten.  Vi har alla sett olika bilsport arrangörer lägga ner verksamheten då de har många gånger missat detta med återväxt.   STEC Light och Krutcupen är just 2 sådana verksamheter så kan tituleras nyrekrytering och pröva på. Det är mycket enkla regler ( kan köra bilen till banan om du önskar )  krävs inga dyra overaller eller FIA märkta stolar etc.  Licens tecknar du på plats och åldern är från 14 år för att få börja tävla.     STEC kör nu en värvningskampanj bland er etablerade förare som går ut på att ni alla är ambassadörer och får en kick back för varje nytt team ni värvar in.
1000 kr kronor per team får ni i samband med kommande tävling per team som ni värvat som börjar tävla inom STEC.     Vi tror detta kan vara en bra morot att presentera för att hur vi än räknar är det så mycket roligare att tävla med 40 team på startlinjen än när det är urvattnat på 10 team.  STEC vill även tacka alla de 51 team som tävlar inom STEC 2017.   Vi är störst i Sverige men vill bli större så detta med STEC kan få vara det självklara valet för Endurance bilsport i Sverige även i framtiden.
www.stec.se
www.krutcupen.se
www.enkelbilsport.se    Sveriges enklaste bilsport