fbpx

Corner Wieght​

Vet du viktförhållanden på din racingbil? Lugn, det kan vi ta reda på. Med vår Corner Weight utrustning  blir vägningen väldigt exakt. Vi får fram viktförhållanden mellan fram och bakvagn, förhållandet mellan höger och vänster mm mm.Justeringen görs sedan för hand. Antingen justerar vi förspänningen på bilens fjädrar  och eller så flyttas vikter inne i cupèn om det finns några sådana. Efter att vi optimerat bilens viktförhållanden görs en hjulinställning och hjulen justeras in efter specifikation eller önskade värden från föraren. Väl färdiga med detta kontrolleras vikten en gång till.
Ta kontakt med Sören Trygg som för väldigt rimliga pengar kan hjälpa er med denna viktiga inställning
cornerweight_1202
STEC Fair Race Priset kommer delas ut på varje tävling under hösten och är ett pris som tävlingsledare ihop med Henrik Brusewitz ordförande för förarföreningen kommer utse till team eller enskild individ.   Detta är ett pris som bygger på STEC 3 värdegrunder   Action , Glädje , Säkerhet och är lite av förarnas team då detta värderas mycket efter uppträdande och Fair Racing både på och utanför banan.   26 Augusti delas det ut för första gången.
porsche
Testa din bil på bana i samband med STEC  Gelleråsen  Malmby Tierp.
i Samband på flera av höstens tävlingar kommer vi erbjuda bankörning med egen bil på banan.  Obs ingen tävling utan en möjlighet att få testa sin sportbil på bana under ordnade former.  Prislappen är blygsamma 500 kronor och går oavkortat till funktionärsfonden.  Anmälan sker på email stec@stec.se
Vi vill även gratulera helgens vinnare då både ER-Cup och NSHC rejsade
Dala Racing med Hondan från Falun drog längsta strået i NSHC tyvärr med säsongens sämsta startfält med endast 9 startande bilar.   Synd då vi från STEC tror på flera team på startlinjen gör det så mycket roligare för alla inblandade.
ER Cup segrade duktiga Christer Folkesson med killarna Rogö i teamet. BMW knep samtliga platser på seger podiet.  Team Power får således en startbiljett till den Svenska Långloppsfinalen på Anderstorp den 21 Oktober.    facebook https://www.facebook.com/events/1021642344648933