fbpx

Börjar helgens blogg med en informationsfilm som egentligen inte är riktad till dig ? Utan filmen är skapad för att nya vänner ska kunna finna detta med STEC så vi fyller på med gasglada förare och team för den nyrekryteringen får aldrig vila. Så dela den gärna vidare

Vi har också en rabatt kampanj som vi går ut nu till alla team som vill köra STEC för första gången med 50% rabatt på Mantorp.  Den riktar sig till alla bilägare som har bil med bur,stol,bälte men aldrig har kört STEC. Bilen kanske stått i garaget teamet är splittrat men nu finns det en möjlighet att kicka igång en ny säsong för halva priset dvs 750 , 2500 , 3500  Allt inkluderat för 1-2-6 Timmars. Vi har svårt att se varför man inte ska köra racing om det finns bil i garaget. Sprid gärna denna info till de som du vet har en passande bil.

RM serien ställer in premiärracet på grund av vädret. Vi pratar ju ofta om att samverka så vi har från SM serien skickat ett mail till Emil Svensson och NE1 att om de vill köra på Mantorp 28 April så ordnar vi naturligtvis plats ihop med STEC. Vi får se och vi minns när erbjöd MSLS samma sak 2022. Skillnaden där var att Börje ordförande aldrig meddelade teamen att de var välkomna att köra med STEC dagen efter som var en strålande dag. Där föll ju all respekt för den killen och teamen fick åka hem utom Fillebaxster som var kvar och körde STEC dagen efter.

Behöver du profil och snygg utrustning till teamet eller företaget, privat  Ring Josef han är grym och leverens till premiären.

Startlistan i en facebook reels   https://www.facebook.com/reel/438296968685316

Sen den skapades har det även kommit fler team som bla Team Curbs som är duktiga med egen facebook sida Klicka

Däremot kommer inte vår vän Stefan Andersson till start som det ser ut nu till Mantorp med den fina veteran Golf II 16 V som vi i domartornet kallar gröna grodan. Men kommer solen till Karlstad så vete tusan om inte Stefan står på startlinjen.

Licenskurs och testdagen 27 April kommer allt närmare De team som vill vara med får gärna boka in sig för mycket subventionerade 1000 kronor kostar testkörningen och är en mycket väl betald modell att komma väl förberedd till Mantorp.

Lite läsmaterial från Motorextra  Klicka    Tycker du om mopeder så kika gärna på den satsningen i Trollhättan Klicka

Som team jagar tiondelar och skruvar nu febrilt i garagen så jagar stec som arrangör vår magiska siffra 40 team på Mantorp.

Senast var det Dick Gromer med sina fina killar i team Landsbro som mailade in startbekräftelsen.

Söker du ett team eller söker teamet förare? Vi hjälper er gärna med detta för vårt ansvar som arrangör är delvis att alla som vill ska kunna köra racing. Det är en viktig roll och kan vi pussla ihop så bilarna kommer ut på banan så är det win-win för alla.

STEC Appen jobbar killarna med nu för högtryck Den har lite kvar att justera men vi vill redan nu hylla Ludwig & Theo som suttit många nätter med detta arbete som inte är klart men tanken är att du ska som publik och besökare smidigt kunna få den viktigaste infon direkt på telefonen.  kika gärna Klicka 

Kul när fler och fler motormedia skriver om STEC denna gång GT Racing Klicka 

Läs gärna även tidigare bloggar för domarna köper inte dina argument om du inte kan reglerna.  Exempelvis vad sker vid en avåkning?  = Kör du utanför banan med samtliga 4 hjul så är belöningen en stop&go bestraffningen får du av teamkamraterna. kika gärna en gång extra i detta nummer Klicka  Vi har en stor ambition att du som förare är påläst inför säsongen samt gå på kursinformationen den hjälper dig under säsongen.

Tream Curbs har bokat box nummer 6  och delar den gärna med ett till team 1500 kr kostar det och bokas hos stec.

Light eller utbildningsklassen har nu kommit till skott med antal tävlingar Se hemsida Klicka 

Kom igång rabatt Nu kör STEC en kampanj för att få ut de bilar som kanske parkerades under Covid. Eller för de team som aldrig har tävlat inom STEC. Genom detta system med A-B-C-Light så kan egentligen alla bilar klassa in från 500 hk BMW till 80 hk skoda. Nu har vi en kampanj för våra nya vänner som vi gärna bjuder in till årets premiär med halva priset.

Sist vill vi tacka dig för du delar och sprider det positiva om STEC Endurance & Time-Attack. Mun-mun är det absolut bästa sättet att sprida budskapet om att hobbyracingen finns tillgänglig för gasglada vänner.  Vi ser mörka moln på himlen för bilsporten generellt med miljökrav , ökade kostnader och allt krångligare regler och den fossilfria hetsen. Vår ambition från STEC är att kunna samverka med dig om att köra en kostnadseffektiv bilsport med enklare regler och bygga gemenskap och glädje både på och runt banorna. Genom att vara en solid grupp som håller ihop så kan vi genomföra detta även i framtiden. Ett stort varmt tack för att du finns och är med i stec.