fbpx

Nu läggs de sista bitarna inför Tierp Arena och årets första www.motorfestivaler.se Detta kommer ev kunna kännas lite bökigt för dig som tävlande men vi hoppas det kan gå hyfsat smärtfritt med god samverkan. Men några saker som är bra att veta.

  • Anmälan skall ske innan den 25 Maj för att kunna uppdatera startlistan. Team med årskort behöver inte maila. Övriga måste skicka ett E-mail för annars vet vi ju inte om ni ska vara med.
  •  El avgift betalas innan du stoppar i sladden med 200 kr kontant i domartornet. Personal kommer vara från Tierp och räkna sladdar och detta får vi inte slarva med.
  • Samtliga tider för din körning finner du på anmälningssidan 
  • Inskrivning domartornet högst upp. Besiktning Domartornet Längst ner
  • Boende bokas på denna länk Klicka 
  • Publik Biljetter Bokas på  Länk Klicka
  • Information för besökare Länk Klicka 

Börja med Bilsport  Detta är för oss inom STEC en viktig kampanj Klicka Där vi kommer ha på varje tävlingsdag ett info möte om hur du som ny förare eller om du tillhör gruppen återvändarna kan finna tillbaka till racingbanorna.  Sprid den gärna till gasglada vänner.

Kampanjen ”Bring a Friend” skapade minst 1 team då ambassadören Torsten Byggkonsult i Abarth bilen pratade med killarna i Nits som kommer till STEC Light på Söndagen och kör för halva priset. Snyggt Torsten och kul med för oss nya team på startplattan.

Facebook evenemanget Klicka har nu över 1000 personer som svarat vilket är kul. Hoppas de kommer till banan 27-28 Maj.

Vi kommer inte ha tv sändning från tävlingen denna gång utan vi lägger hellre dessa pengar på att utveckla evenemanget för de som är på plats Live. Sen kommer vi sända små teaser på facebook sidan som heter stec racing 

Sveriges snabbaste Bilverkstad Känner du vänner som driver en bilverkstad så kika på detta upplägg som vi nu skickar ut till Sveriges bilverkstäder. Vem är Sveriges snabbaste?

Har du läst detta

utbildningspaket 2023 förare  För oavsett om du är ny förare eller erfaren så är det alltid bra att vara påläst. Reglerna är en bra grund att kunna när du ska prata med domarna eller skicka in en klagan. Tipsar även om denna film Klicka 

Banan på Tierp ser ut ungefär så här 27-28 Maj Klicka 

Vi pratar ofta om nyrekrytering men lika viktig är återvändarna. Team som har slutat med racing av olika slag men bilen står i garaget och vill ut på banorna. Detta med 2-4-6 Timmars alternativet inom stec bidrar just till möjligheten att köra även utan team. Team 82 har vi inte sett på 4 år men nu har teamet åter samlas för att köra Klass 6 C.

Jonas Löfgren, hudiksvall
Mats Hildingsson, hudiksvall
Fredrik Herkules, Sundsvall
André Högberg, Tromsö (Nord Norge)
Teamet bildades 2012 som gemensamt 30års event.
Vi har kört till och från under dessa år och senast vi körde STEC/ krutcupen var 2019
Känner du till bilar som står i garage? Tipsa gärna om Stec Återvändarna.

25 Maj stängs anmälan inför Tierp Arena sen lägger vi ut startlistorna anmälan gör du på Hemsidan https://stec.se/anmalning/

Per Carlsson och Pelikan Racing gör debut på Tierp Arena nu när bilen och tatueringen är klar. En del går in ”All in” i sin racing. Fler som har tatuerat in sitt teamnamn ?

KR-Racing var i helgen på Kristinehamnsdagen och föredömligt ställde ut bilen. Detta ser vi mycket positivt på att team marknadsför både sig själva och stec.

 

Saknar du någonting inför Tierp ? Kontakta oss på stec@stec.se så försöker vi lösa problemet. Vi ses på banan. och årets första www.motorfestivaler.se Glöm inte att berätta för dina fans att de ska skriva i bokningen att de hejar just på ert team. 100 kr går tillbaka till ert team som kickback på biljettintäkten. Klicka