fbpx

Premiären 2020 4-5 April STEC

Veckan inför detta var tuffa för oss alla med Covid 19 med allt vad detta innebär. Tekniska delar som inte hinner komma fram, Många team som av flera orsaker inte kunde ställa upp. Ingen publik som kunde närvara osv osv.

Men vi fokuserade på racen och med stor beslutsamhet och handlingskraft gått in på att köra premiären och vilken fantastiskt helg det blev för oss som tog oss till banan.

Tack film

STEC Light Malmby 

Detta med Light vill vi slå ett extra slag för inför 2020. Nu var det ett tunt startfält pga av ett sent banbyte och detta med att Malmby är tuff utan toaletter osv Men en väldigt bra Lightbana.

Segrade Gjorde duktiga EL&Diesel  

Haninge gänget som kör detta som ett företags event och det vill vi lyfta fram att detta är perfekt team -building. sätt för kompisgänget ,familjen , eller just med jobbet. Vill ni inte bygga egen bil så hjälper vi er och gör ett pay&Drive paket ”all inclusive” Ni kommer med gruppen vi ordnar resten.

Silver pokalen gick till Team Återfall ett kul gäng med ett kompisgäng som alla nu fyllda 60+ och har enorm bilsportbakgrund från Rally ,Folkrace och nu kör detta med Krutcupen/stec Light.

Tack alla som kom och testade sina bilar mer om detta nedan.

Vi lägger upp hela listan under veckan på resultat listorna här 

STEC Mantorp 5 April under väktarkontroll ?

Beklagligt för er som inte kunde få se racet utan blev avvisade men i dessa rådande tider är vi precis som alla andra skyldiga att följa de lagar och förordningar som gäller så detta var ett helt publikfritt event. Vi kommer ha precis samma sak på nästa körning 1-3 Maj på Tierp Arena om inte polisen anser annat.  Åter igen STEC följer de regler som gäller ,fulla motortävlingsförsäkringar  full sjukvård och utbildade funktionärer och genomför race, event och utbildningar kontakta oss för mer info

Bilder Klicka

Filmer är på gång men måste få redigeras vilket är ett par dagars jobb.  Men några ljusglimtar

Team Fillebaxter Visade  stor klass och vi visste innan att detta team som är överlägset Sveriges starkaste team inom Svensk Endurance med över 30 års erfarenhet vann med sin fina nummer 15.

Team Nyströms Cement Klämde till dagens snabbaste varvtid 1,27,778 med en helt nybyggd bil. deras gamla finns i Rimbo så ta kontakt med Tomas om ni vill köpa en riktigt kompetent tävlingsbil.

Team Raptor Light vann den interna striden med Pegasus Dannefalk och jättekul att se gamla kära ansikten då dessa team har en gemensam nämnare och det är Krutcupen

STEC Women team Körde fantastiskt bra med sin Audi A3 som fick rycka in som reservbil och vi lyfter på hjälmen för en jättefin prestation då 4 av tjejerna var helt nya och med proffsig hjälp av Hans Beckert så blev detta en mycket bra debut.  Nu laddar vi stenhård med att ordinarie bilen Mini Coopern blir klar inför Tierp Arena 1-3 Maj. Vill du vara med i teamet som förare eller samverkanspartner. besök teamets grupp på sociala medier   

STEC TRACKDAYS  

Detta är viktig läsning för dig som vill börja eller är erfaren att köra på bana. Annandag påsk kör vi en heldag på Tierp Arena för 995 kronor en hel dag med gatbilar , sportbilar , tävlingsbilar obligatorisk anmälan på email stec@stec.se Detta önskar vi att ni sprider  här finns facebook inbjudan . Detta med att börja testa sin bil på banan eller hyr en bil på plats läs mer på hemsidan.

Kommande datum och varför inte ge detta som en present till dig själv eller kompisen  det går bra att dela bil utan extra kostnad.  Tävlingsbilar som rally , racing , Crosskart , Legend osv osv Gatbilar som Ferrari , Porsche osv  Men även ”vanliga” gatbilar går bra då vi gör 2 grupper som vi kallar snabba och jättesnabba bilar. för att det skall alltid finnas plats för nyrekrytering och samtidigt erbjuda våra riktigt snabba förare en fantastisk dag. Nu laddar vi för en härlig vecka i vårsolen och åter igen Tack alla medverkande för att det blev en sådan fin premiär helg.ses igen 13 April  För kontakt med oss stec@stec.se