fbpx

Samverkanspaket STEC 2021 –

STEC vill satsa ännu mer på säkerhet 2021 och nu är denna Sjukvårdsbil bokad på samtliga tävlingar och träningar med STEC Motorsport Komplett utrustad och med proffsig personal detta känns oerhört bra att kunna säga både till dig som förare , funktionär att STEC satsar mycket på att kunna erbjuda säkra race 2021.

Mercedes Pace Car 2021

Vi söker nu företag som vill vara med under samtliga race 2021 med bra profilering på STEC Pace car. Ta kontakt med oss på 070-798 23 78  pris 9,900 kronor då ingår biljetter , medåkning , profilering , och lunch till sponsorerna på tävlingsdagen.

Datum Spikade nu för vårens race så fram med Kalendern 

11 April Premiären Mantorp Park 

16 April Träning på Tierp Arena 

1 Maj Tierp Arena med test på Fredag

29 Maj Träningsdag på Tierp Arena 

5 Juni Sviestad  Linköping 

Boka gärna ditt årskort och börja månadsbetala redan nu för att sprida kostnaderna.  3000 månaden  November-Juni.  Sen är höstens race betala och klara. Företagsfaktura kan ordnas 25,000+Moms hela säsongen alla race+träningar ingår.

stec-partner-paket Vi arbetar på att ta fram snygga paket lösningar och som alltid en bra kickback till ditt egna team. Drömmen är att vi får team inom STEC som är helsponsrade med fria startavgifter , fria däck , fri Bensin. Vilket team kommer nå detta först??  El Toro Racing från Värnamo gör detta väldigt bra inför 2021 som ett exempel.

Erhåll  kickback inför 2021.  Nu finns det inför kommande säsong 8 stycken Audi TT bilar som vi önskar fylla med racing förare både privata och företagsteam. Nu finns det en bra kickback till ditt team om du finner företag som vill köpa en säsongs styrning för 2021.  Ring vår marknad avd om detta på 070-798 23 78  Skulle du vilja köra gratis STEC ?? Hjälp oss finna förare till dessa bilar win-win och  samverkan har skapats.

Tittar frågan förra veckan var har Formel 1 Loppet att göra med STEC 2021 ?   Svaret är detta Mercedes Saftey car.

 

Ännu ett team bokat årskort inför 2021

Det är Team Gungner som även skapat en facebook sida KLICKA Som har tecknat upp inför kommande säsong.  Vi säger stort lycka till och vi presentera ett nytt team även nästa Blogg.

Sponsorsmöjligheter till teamet 2021 och detta hoppas vi skapar möjligheter till att kostnadseffektivisera er racing.

Klicka  Och denna skall ses som en grundmall minimum belopp för detta är en win-win för teamet att kunna köra gratis som är målet för att team att ha en kostnadsfri racing vilket vore perfekt.Samverkanspaket 

Rent praktiskt så ordnar du faktureringsunderlag som STEC kan fakturera och kickback kommer direkt i sänkt årsavgift , däck , , bränsle , licenser , nya overaller ja listan kan bli lång.  Ordnar du även team till företags Pay&Drive så råder samma sak även där kickback med 5000 kronor i sänkt årsavgift. för varje företagsbil. Nu ger vi järnet tillsammans inför 2021.

GP-Store kommer vara en viktigt partner för oss i framtiden med sitt breda sortiment merchandise för racingvänner och samtidigt vara behjälplig med STEC officiella racing overaller , hjälmar , handskar osv kolla gärna in deras hemsida och du vet snart julafton…  Hemsidan GP Store 

Nya teamjackor skall beställas och det finns möjlighet att även här sälja in marknadsföring. pris 5000  bröst 3000 arm 50% till teamet 50% till STEC Jackan 2021 skapas nu så innan nyår behöver vi få banners och underlag.

Saknar du något inför 2021 som STEC kan bidra med ? Ring , skriv , Det är ett ständigt förbättringsarbete som pågår och din input är viktig för lagarbetet för att skapa STEC till den serien du vill köra och vara ambassadör för. Kika gärna på detta med 2 Timmars serien 2021 som vi tror kommer passa många förare som är fåmansteam 1-2 förare kom på morgonen och tillbaka till kvällen.  Tidsschema  

November Tips på filmer som avslutning och vi önskar er en riktigt fin November vecka

https://www.moviestone.se/?m=3045