fbpx

Mycket viktig info  

Det är ICKE tävlingsledarna roll att se till att ert team är på plats på rätt tid.

Startbilen börjar rulla 10,00 oavsett om ditt team är redo eller om föraren sitter på toaletten eller ni inte hunnit tanka.  Detta är oerhört viktigt nu att detta läses och förstås!!!!!

09,00 Test/Kval Alla ut på banan för att prova grejerna vill du stå långt fram i ditt startled så håll hög fart.  Vill du testa utan att stressa ligg långt ut använd gärna vänster blink då visar du snyggt att du släpper förbi.

09,40 Test/Kval Slut genom Målflagga Då kan det bli trång för 6 resp 2 timmars team i Tankzon men det får man tugga i sig  Obs ingen 4 Timmars bil tankar före 10,00 ni tankar naturligtvis 10-10,50  ( då ni startar 11,00 )

TankZon Tierp Arena markerad med Rött Kryss .

10,50 Line upp för 4 timmars team vid Depå Ambulansen ( Precis nedanför NGK huset) ”Tidtagningen”

Där kommer funktionärer visa er din startordning men är din bil inte där 10,50 Så får den komma i det bakre.  Här måste du som team ta eget ansvar = Ej på plats starta längre bak i ledet oavsett kvalplats.  Funkar detta så kommer både du som tävlande och funktionärerna få beröm från tävlingsledning osv.  Premiärnerver och SM start men vi tror på att ni löser detta.

OBS INGET FÖRARMÖTE PGA STEC CORONA Detta har vi basunerat ut tidigare och vi kommer säkerhetsagera på flera sätt och vädjar till er samtliga förare , team att INTE ta med publik. Det är skittråkigt att behöva vända i grinden på Mantorp oavsett hur långt du har kört för att vara publik på STEC Premiären. Detta gäller tills av oss annan information kan komma. Men just nu helt publikfritt arrangemang och Mantorp Park är ingen allmän plats utan 2 meter staket motorbana. Råder inte heller allemansrätten på det 100 hektar stora området.. Vi kommer ut med ett digitalt förarmöte.

TEAM NSM Audi 4 wd kommer köra 6 timmars klass B Teamchef Fredrik Aspelin och bröderna Putnins samt Marcus Tåbäck blir då team 41 och vi önskar er varmt Välkommen till STEC och Årskortet är betalt.

TEAM RND Minns ni katastrofen i höstas när Teamchefen Robert Norling skulle kunna döda för ett expansionskärl till BMW som på uppvärmningen går sönder. Nu sitter det helt nya grejer på då plats som är +20 år har ibland en egenskap att inte vilja vara med. Team 42 från Linköping Välkommen.

Team Skeppsbron från Jönköping vann SM 2019 och kommer nu i klass A bil för att utmana i den absolut snabbaste klassen med sin fina BMW M3 motor. Årskortet är bokat och ett mycket trevligt företagsteam på och runt banan. Väldigt duktiga mekaniker även för tungtrafik på verkstaden 

Team Racing Club Nytt team med mycket racing kunskap bakom ratten. Anders Djurberg denna driftiga kille som haft Racing Club som nattklubb i Stockholm har samlat ett dreamteam med starka förare. Vi väljer att inte berätta namnen på samtliga förare då en del har andra kontrakt som kan vara så att man kör i pseudonym. Vilket naturligtvis är helt okey.  Välkommen Team Racing Club med er fina Seat klass A bil.

 

CHECK LISTA 

Att få med sig rätt saker till banan kan vara knepigt i början. Vi har gjort en liten checklista som kan vara bra att gå igenom med några av det primära sakerna. Vi skrev ej upp tävlingsbilen men hur är det i ditt team ? Har du brandsläckare , domkraftsplattor , första förband , och silvertejp med dig. Fyll gärna på dig egna baksida av pappret vad du anser är viktigt så inget glöms inför premiären.

Vår lilla lista.    Check Lista för tävling inom MHF Motorsport

1 Månad kvar till 5 April Test&Tune dagen på Tierp Arena. 

Denna dag kommer vi utfärda vagnsböcker 500 Kr Licenskurs 1000 kr  testkörning för gat , sport ,tävlingsbilar1000 kr Viktigt att all anmälan sker på mail stec@stec.se betalning sker på föreningens swish 1232658102 eller bankgiro 595-3260  eller kontant på plats. Vi kommer även kunna erbjuda tidtagning 200 kr och alla som kör eller åker med på banan betalar en olycksfallsförsäkring på 200 kr.  Corona anpassat utan publik med stora avstånd mellan bilarna i depå säkerställer att detta blir en bra dag.  Välkommen att vara med 2021 och det fortsätter att komma in anmälningarn i samtliga klasser inför Mantorp.  Dela gärna facebook tråden 

Nu önskar vi dig en fantastisk vecka och behöver du något så tveka inte att höra av dig för Yokohama däck , Mekdelar.se eller handskar , skor , hjälmar.