fbpx

 

Först ut blev Tam KR-Racing som hade en skitdag senast med haveri redan efter 1 varv. Någon som har tips på Coilovers till Ford Puma ?  Men det häftiga var att under helgen får vi ett Messenger som frågar från teamchefen. ”När ska vi betala för 2022 årskort”  Detta värmer som promotor att få läsa att teamet redan nu vill säkra sin plats för kommande säsong. Vi arbetar nu med byggandet av 2022 som vi hoppas ska se ut så här.

Det som är klart är Mantorp Premiär 10 April Vi hoppas kunna samverka med MSLS så det blir den Lördag den 9 men det återstår att se.  Mittsverigebanan är redo Sista helgen i Juli   ( 5 år framåt )  Sviestad har vi möte med nu inför September 18-19  Och vi vet att förarna gillar den banan. Gelleråsen frågar vi Rickard Göransson om det finns något datum men inte fått datum eller nej utav ännu. Rudskogen för vi nu mycket samtal om men vi vill vänta tills enkäterna är klara för att få tydlig bild av vad du som förare önskar av STEC anno 2022.

”Samverkan skapar gemensam framgång ” Ni vet vi tjatar om detta men de faktum är att det stämmer och vi har redan nu inför nästa race på Sviestad förare som tittade under förra helgen i Tierp under Youtuberacet som nu kommer för att studera STEC inför 2022 vilket är otroligt kul om det kan växa ännu ett snäpp.

 

Var finner jag Tiderna inför Sviestad ??  Alltid på denna flik https://stec.se/anmalning/

Tidtagningsystemet på Sviestad sker med AMB Transponder som är mycket tillförlitliga och resultatet kommer finnas under dagarna på Amigoo.se   500 kronor kostar detta system per team då vi hyr in tidtagningsproffs denna helg. Och det går till så att man kommer med 500 kronor kontant och ditt körkort i pant.  Detta gäller samtliga team för att då lägger företaget in alla team dagen innan och slipper tidspressen på morgonen.  Så viktigt att du som teamchef anmäler teamet som alltid på stec@stec.se senast 3 dagar innan tävling.

 

Gotlands båten kommer bli full inför 9 Oktober så boka snabbt färjan och boendet för det är rally samma helg på gotland så ni inte missar finalen pga detta.

Vi var ett mycket starkt tam senast på Tierp med riktigt duktiga funktionärer men vi vill gärna fylla på och stärka upp i alla delar av STEC.  Hör gärna av dig för internutbildning , ersättning och stec modellen.

Senast på Tierp kom det in 5000 kronor på entré Det hoppas vi kunna slå på Sviestad

OBS Märk vilket team som du som köper biljett hejar på. så vi ser och har en möjlighet att kunna sänka avgiften för ”publika” team Biljetterna köper du på denna länk

Vi vet om team som kommer jobba för att publiken ska kunna komma till Linköping och det ska bli kul att se hur detta avspeglar sig och önskar du vi skickar ut biljetter så maila gärna om detta.   stec@stec.se

besiktningen senast var bra och detta med overall kollen var behövlig. Det finna team som kör i Mekoveraller vilket inte är bra.  Nomex = Flamsäkert  Skor=skinn Köp bra grejer 

DU behöver inte köpa grejerna av STEC men vi säljer bra overaller , Handskar , hjälmar , skor  till troligtvis bästa prist för vi vill förarna ska ha råd att köra och ha säkra grejer.  På Sviestad under tekniska kontrollen kommer Skor kollas i samband med besiktning.

Racing skor 599 Köp om du inte har bra skor.

Nu vill vi önska dig en bra vecka och tack för du kör STEC för utan samverkan blir det inget race så symbiosen , Förare , Team ,Arrangör , Funktionär , Banägare , Mekaniker, osv måste fungera.