fbpx

Klicka läs och förstå hur viktigt detta är !!!!!

Ljud och buller för hyresgäster 2023

Vi har ju tidigare kört på bla Anderstorp

https://teknikensvarld.expressen.se/nyheter/motorsport/anderstorp-lagger-ned-racingverksamhet-117851/

Stec skriver på detta avtal med heder och samvete att vi ska sköta oss som hyresgäster 2023. Detta är inget vi skojar om eller kommer på ngt sätt ”pruta” blinkar ljudlamporna då kommer svart flagg och bilen ska omedelbart in. Varje teamchef kommer få en liknande text i samband med inskrivningen att underkasta oss detta ljudkrav. Är du minsta osäker på din bils ljud så kom den 28 April och prova.Ta med extra ljudsänkande reservdelar för här kommer funktionären vara odiskutabelt strikta. INGEN ÅTERBETALNING kommer ske på startavgiften om din bil plockas av banan. Detta får vi inte skoja bort  !!!!!!

Får vi presentera viktiga delar av STEC 2023. Klicka

 

Utbildningsracing har vi ändrat lite på hemsidan och gjort den så ”Clean” vi har kunnat med egentligen bara det viktigaste. Regler , Anmälan , andemening och tiderna.  saknar du någon info så tveka inte stec@stec.se  direkt till viktiga utbildningsracingen Klicka

Trött på E-mail och för mycket info… Vi är alla olika i vårt förhållande till exempelvis racingen. Några av er är otroligt engagerade läser alla instgram , facebook , blogg och studerar startlistan varje vecka. Vissa kanske aldrig läser och så har vi gruppen som läser ngn gång.

Stec ambition är att du som förare och team aldrig ska få för lite info .Allt skall finnas på Hemsidan som har 10 flikar för dig förare/Team. Hamnar du i ett väntrum till tandläkaren, veterinären , vantar på frun, ungarna , på att trafiken ska starta osv ta fram telefonen och kika på denna sida https://stec.se/nyheter/ Där finner du massor att läsa. ja faktiskt hundratals blogg inlägg. Vi skriver dessa för din skull.

Har du koll på din checklista?  

  • beställt däck   Länk 
  • anmält teamet Länk 
  • beställt allt till bilen Länk
  • gått igenom personliga utrustningen länk
  • börjat bygga en racing budget länk
  • pratat ihop er i teamet inför 2023.

Det är nämligen så av egen erfarenhet att dagarna går sinnessjukt fort på slutet och att sitta och gnaga på nagelbanden om grejerna kommit från england,china osv och ev missa premiären för just den lilla delen saknas är inte bra.

Gillar dina barn Youtubers? Eller kanske du själv följer några. Nu är datumet spikat och detta ligger i linje med att skapa bra event. arbetet med Youtube Racet börjar denna vecka. Vi önskar dig och teamet en riktigt bra sådan. Tack för du läst veckans blogg.