fbpx

Tierp Motorfestival med träning , test , uppvisning med STEC bilarna.  17 Juli perfekt uppladdning för Norrlandsresan.
Detta med att vara med på dessa festivaler som denna Klicka är inte så dumt. Du har som team möjlighet att profilera ert team för nya samverkanspartners och visa upp STEC för nya förare och besökare. För det handlar mycket om att skapa samverkan som skapar gemensam framgång. Vi pratade mycket om detta i förra veckans Blogg. Prova gärna och skapa ditt teams fans som får möjlighet att lära känna er och vill köpa biljetter till tävlingarna i framtiden.

Biljetter till Mittsverigebanan har vi börjat släppa nu. SWISH 1232658102  Kostnad 100 kronor per vuxen besökare  märk med namn , datum och ev Team som du vill stödja med din entre biljett då halva summan går till teamet.  Visa upp din swish i entren.

El sladd på Mittsverige 200 kronor finns inte så många så det bör bokas ganska snabbt med swish 1232658102 märk teamnamn.

Riktigt fina sommartröjor kom i veckan kommer finnas på Mittsverigebanan för 200 kronor 

 

Go To Meeting www.gotomeeting.com  eller på app kommer vi direktsända ut resultattavlan på Mittsverigebanan. Inloggningskoden kommer dagarna innan.

Tjejerna vill bli fler till Mittsverigebanan så ge din fru , sambo , dotter en racingpresent 24,25 Juli på Mittsverigebanan 1500 kronor 30 minuter race allt ingår som licens , försäkring , lån av utrustning. boka på stec@stec.se

Lite fler filmer om det regnar på dig i veckan