fbpx

 

Nu är det mycket nära Premiär 2021 så stort tack ska riktas till samtliga team som gett oss förtroende att vara arrangör för Svenska Öppna Mästerskapet i Långlopp.  (Startlista)

Några har frågat om klass och tidsrymd för teamen och det kommer vi kunna uppdatera vartefter startlista efter klasser men sen finns alltid möjlighet att byta både klass och tid under året. Kanske man börjar med en klass 6 C bil och slutar i en klass 4 A då man kan byta under året. Men allt detta kommer löpande under fliken 2021

STEC TRACKDAYS Detta är vi unika om i Svensk Långlopp men vi ser det som oerhört viktigt att förare kan komma och prova bilarna och tipsa om att det finns möjligheter att börja köra både med Krutcupen och Trackday som första steg på racingbanan.  Vi kommer också köra företagsrace och svensexor ,möhippor ja mycket blandad körglädje.

SSK Serien ställer in vårens lopp och frågan har kommit till oss i STEC?  Just nu har vi valt att säga nej tack till detta om det inte finns en grupp förare som vill engagera sig. Tycker du att STEC Sprint skall starta 2021?  Välkommen men detta bygger på förarengagemang. Prata med Hasse på 070-79823798 om du vill ingå i en sprint grupp.

Covid och en båt som har stått parkerad i Suez kanalen har gjort att vi får ev inte teamjackorna till premiären 11 April. Naturligtvis otroligt tråkigt men ni som har beställt jackorna håll ut för de kommer men lika bra för kännedom.

Har du bokat din licens 2021 ??  

Vi kommer släppa licenskorten på Tierp och Mantorp

995 kronor kostar alla race 2021

400 kronor 1 dagslicens.

200 kronor för 1 dagslicens Trackday utan tävling

Licenskurs 1000 kronor  finns både Tierp 5 April och Mantorp 10 April Box 1 kväll.  Sen kommer vi ha en kort version inför varje race så alla förare inom STEC har Licens och fått en kunskapskurs.  Detta ser vi som viktigt med utbildning.  Har du förare i ditt team som behöver Licens så maila oss för lösningar.

Transponder Mantorp =Tidtagning  Se film 

Ber om ursäkt för dålig ljudkvalitet (Blåser som satan på Mantorp)

Men gör detta smidigt för dig som team som oss som arrangör.  Teamchefen går in till NGK huset. Tar med 500 kronor kontant och ett körkort. då får du en transponder att montera i bilen (Fäste 100 kr)  Detta gör du på morgonen och sen kollar du under test/Kval att det funkar. Har du fastmonterad transponder ? Ta med 500 kr uppge nummer på transponder och så lägger Alex och företaget in detta så det blir perfekt tidtagning på Mantorp Park 11 April.

 

Fler handlingar som skall med till Premiären?   OBS FYLL I DESSA HEMMA LUGN OCH RO 

STEC-ANMÄLAN-START-2020-9-5

Besiktningsprotokoll-Egenkontroll (1)

Dekaler /Startnummer/ Overall märken / Sponsordekaler.  Sätt på grejerna eller köp dig fri.  Som du förstår jagar vi stenhårt för att få in 100,000 kronor till Segerpengar till vinnarna i STEC 2021.  

Då måste vi ha rätten att kunna ha sk arrangörsreklam på bilarna mycket standard inom racing.  Vill ditt team slippa detta så okey men lägg 1000 kr extra i startavgift så får du köpa loss reklamplatsen.  Vi inom STEC jobbar lite mjukare med allt som har med enhetsdäck eller att alla måste köpa ”Olles ljuddämpare” för 400% högre pris. men vi vädjar till dig som stec förare att hjälpa serien genom att vara god ambassadör. ”Sprid budskapet” och så fort vi kan sälja biljetter så finns dessa upptryckta för 100 kr och vi önskar att det kommer komma mycket folk när FHM anser det vara lämpligt med ex 10% av publikkapaciteten.  Tänk Tierp Arena 1-2 Maj med 10% av 22,000 sittplatser då kan vi sälja 2200 biljetter x 100 kr Då kan vi ha live sändningar ,prispengar,halvera startavgifter osv osv. Det handlar så mycket om vad just du bidrar till för att helheten ska kunna bli bra inom STEC.  Tack för att du finns.

Kartingen är med för våra yngsta förare på Tierp 2021…  (perfekt barnvakt)

Träningströjorna har kommit 200 kr finns med på Mantorp.

Har du bokat dina däck ??  Annars mycket hög tid att beställa hem däck på stec@stec.se