fbpx

Minns du detta med 100,000 kronor i Prispengar i SM Långloppsracingen? Det var 2021 som vi delade ut detta till vinnarna i respektive klass.  Lillsia fick bla 32,000 för vinsten i 6 C.

Vi har fått förfrågan att införa detta igen och har nu en modell på hur vinstpengarna ska kunna komma till utan att höja priset för de tävlande teamen. Modellen stavas samverkan och vi kommer nu under hösten skapa ett paket där företag kan vara med och exponeras i samband med Motorfestivalerna samt STEC. Varje bil kommer då erhålla dekaler för klassponsorer som monteras i samband med startnummer. Många av er förare & Team har fina nätverk med kontakter som vi nu vill erbjuda dessa möjligheter att kunna baka in en startavgift i paketet.  På så sätt tävlar ditt team väldigt kostnadseffektivt. Hoppas detta blir genomförbart

STEC teamen kommer kunna köra gratis 2024 men självklart krävs det arbete för att få till en sådan lösning.

  • STEC team kommer ha biljetter till varje tävling som teamet får i samband med startavgift som teamet sen säljer till privata eller företags samarbetspartners.
  • Kör man 2 timmar erhåller man 10 biljetter 4-6 timmars 20 biljetter  varje biljett har ett värde på 300 kronor så provar vi den modellen med ”gratis” startavgift redan 2024.
  • 100,000 kr i Prispengar hur kan vi lyckas med detta ? Genom företagssamverkan. Vill du erhålla ett paket så kontakta oss på stec@stec.se

Trackday med Tidtagning finalen 14-15 Oktober  Klicka Trackday avslutning 14-15 Oktober

Anmälan Klicka här 

Gotland fyller på vilket är väldigt roligt aktuell startlista finner du på www.stec.se anmälan Klicka   

Vinnarbil till salu startklar med Gotland startavgift inkluderat

 

Reservdelar: Nya Skivbromsar fram belägg både fram o bak flera stycken.

Sachs racing koppling. Oljor.

16 racing fälgar. 8 fälgar för regn däck. 12 regn däck 4 nya slicks 8 nya tävlingsdäck. 8 träningsdäck.

Bilen: Kompressor HKS, 100l tank, Quaife sek växellåda. HKS grenrör. Bak limitid slip diff 800 hk utförande. Förstärkt kardanaxel. Racing katalysator.

Tysk o svensk vagnbok. Brandsläckare, racing batteri. Ny servad se bild och mycket mer

STEC Pris 225,000 kr  Utlandet 22,500 Euro För dig som vill vinna STEC 2024. 

Bilen finns utanför Vingåker och seriös köpare kontaktar oss på E-mail

Skjortor -Jackor -T-Shirt  2024

Nu bygger vi upp snygg exponering för stec förare -Team-Fans med klädes kollektion. Passa på att boka din plats på kläderna för blygsamma 4,995 så har ditt företag en plats på nästa säsong års stec kollektion.  Kläderna kommer kunna finnas att beställa inför premiär och säljas även direkt på banorna. Tipsa gärna om dessa kläder som kommer bli en snygg marknadföringsplats.

Finalbanketten 14 Oktober bokar du hör för stec teamen. Klicka 

Info inför Trackday och Time-Attack Avslutningen 14-15 Oktober på Linköping.

Klicka

Trackday avslutning 14-15 Oktober

 

Detta var Septembers första blogg. dela sprid den gärna vidare så önskar vi dig en fantastisk vecka.