fbpx

Uppladdning inför sista helgen i Juli på fina Mittsverigebanan Klicka om banan.   Boende finns på Camping

Fest efter racet kommer ske då Mittsverige har byggt perfekta partytält.  Hamburgare , grillat kommer finnas för om alltid blygsam avgift och gemensamheten är helt gratis.

Teambrist råder i Sverige nu köra denna kampanj

”Utan förare inget Race”

Tiderna på Mittsverige

Krutcupen Asfalt fortsätter skapa fina duktiga team som vi tror på inför 2023

www.krutcupen.se körde sin 5 deltävling under helgen med Team Narding som vinnare före TRX och Ahlezon. Samtliga dessa 3 team samt 2-3 team till ser vi som absolute kandidater inför STEC 2023. Vilket vore ett perfekt tillskott då dessa är duktiga förare som gått trappstegen med utbildningsrace och mycket tävlingar.

Vill du göra något kul med firman? En konferens med drag. kontakta stec@stec.se

Vill du hyra en plats i ett team med Audi TT hör av dig för vi alla gillar gasglada vänner.

FESTGRUPP SÖKES TILL OKTOBER !

Vi har hyrt 2 festlokaler i Oktober Linköping / Gotland Ring och skulle vilja fråga i gruppen om det finns några tjejer eller killar som vill vara med att rodda festen.  Estrid / Solbritt kommer vara med men önskar fler som vill pynta , ställa i ordning , fixa , festen. Kanske någon kan uppträda som senast bejublade gitarr och sång från Team Jakobski.  hör gärna av dig för vi vill gärna festen ska vara ett kul inslag i höst.

Petri från P&B var uppe och testkörde Beetle bilen. under helgen men annars var det tunt med testförare vilket är synd men positivt var att det kom ett team med en svart bil som vi hoppas kan vara en nystart inom STEC.

STARTLISTAN kommer uppdateras inför Mittsverige men kan inte göras utan att du gör en anmälan på Klicka för vi vill kunna erbjuda bästa möjliga förutsättningar för att skapa ett bra arrangemang. och vi är tacksamma för du är en del inom STEC 2023 är det någonting vi kan göra för dig som tävlande så hojta till. Kan du göra någonting för STEC så hojta gärna till med kreativa lösningar så kan vi skapa en bra framtid på banorna genom att hjälpa varandra.   018-265 06 41 numret är öppet hela sommaren. nästa blogg kommer ut 11 Juli

.