fbpx

Redan nu har 3 team nått den magiska gränsen 1000 varv under 1 säsong.  Det är

Onze Racing , Team Gugner , Fillebaxter som passerade drömgränsen efter helgen fullständig resultat lista finner du här

stec-resultat-efter-tierp Augusti

Foton kommer bla från denna duktiga fotograf Fredrik Värnebjörk.  https://www.fredproduction.se/

224,224,224  Stod det på Resultat tavlan efter 6 timmar i Klass A. Detta var en totalt galen kamp mellan 3 fantastiska team där det efter domaröverläggning stod klart att Team Onze med Rickard Eriksson knep segern med några få sekunder framför Gula garaget och Team Gugner. De sist nämda får 1 varv avdrag då efter kontroll kördes 81,34 minuter och regeln är klar max 80 minuter körtid per förare.  Men en bra saklig dialog med sjysta tävlingsförare och duktiga tävlingsledare löste detta på en prydligt snyggt sätt det uppskattar vi. Så 1 varv avdrag för vikingarna från Åkersberga/Norrtälje.

Samtliga varvtider finner du här.

28 aug varvtider stec krutcupen

stec 6 timmars varvtiderna 29 aug

( Skulle du finna ngt fel i resultat listorna så hör gärna av dig på mail stec@stec.se )

Gotland missa inte att boka färja och Boende Det har kommit med ett rally samma helg så boka snabbt färjan för vi vill inte ngt team ska missa Gotland pga överbokning. Rabatt kod osv finner du på hemsidan under anmäl här.

Krutcupen samkörde under Lördagen med positivt resultat ihop med klass 2+4 Timmars C gruppen.  De Norrländska teamen visade åter styrka och blev 1-3  i 4 timmars vilket är kul att racingen söker sig även norr om Mantorp, Karlskoga.  Så boka gärna in redan nu med familj , jobb osv sista helgen i Juli kör vi åter igen på fina Mittsverigebanan 2022.

Lördags racet hade 500 betalande Publik vilket visar styrka och att publiken vill komma till banorna efter nästan 2 år av Covid problematik.  Linköping Sviestad 18-19 September vill vi vädja att bjuda in publiken till arenan.

Bokningslänk Biljetter kommer här https://simplesignup.se/event/182513

Ni vet tankarna om kickback till teamet så viktigt besökarna fyller i vilket team de hejar på. Så kommer vi presentera resultaten efter varje tävling för er som ordnat med publik.

Vill ni ha en egen bokningslänk med bild på ert team osv så går det bra för det är steg 2 i planeringen som vi arbetar ihop med Simple signup

Kommande race och tider finner ni på hemsidan under fliken anmäl här  Vi uppskattar om meddelar oss i god tid om ni ska vara med eller ni med årskort skriver om ni inte ska vara med så kan vi planera upp det också.

Enkät inför 2022

Ta dig gärna 5 minuter och fyll i denna så vi får så bra underlag från just dig och ditt team som vi gärna ser med på banorna i framtiden.

Vi ses på Sviestad och stort tack alla som var med under Tierp helgen.

STEC med team

070-7982378

stec@stec.se