fbpx

Slutet på Juni och hoppas midsommar helgen varit bra

Har du minderåriga sommarlovs lediga så sätt dem på detta   Klicka Ungdomsdag

De finns en bra anledning för oss inom STEC att lyfta på jobba med nyrekrytering oförtröttligt och du förstår ju varför. ”Utan förare blir det inget race” så hjälp oss att sprida denna kampanj Ungdomar .  Facebook

Förare som du tror skulle vilja prova detta med att tävla har vi en facebook tråd     Klicka

Publiken & Företagssamverkan fortsätter även den arbetas med inför hösten och det är samma även här. Kan vi inte locka publik till banorna så kommer priset fortsätta vara högt för att tävla. Vi ser konkurser och besvärligt låga startfält och rent av inställda tävlingsdagar. STEC öppnar armarna för all form av samverkan som kan gynna och skapa en win-win situation. kom fram med dina tankar förslag för nu kan vi jobba utanför boxen.

2023 vad ligger i pipeline. 

Reglerna är vår ambition att inte ändra på. Men samtidigt är vi lyhörda för dina åsikter som team. Enkät med frågor kommer i samband med finalen på Sviestad och på Gotland Ring kommer diskussionerna av erfarenhet bli varma om banor ,regler och synpunkter. Klart är avtal med 1 bana söder om Mantorp och dialog förs med 2 banor till i STEC South. Samtidigt som vi har varit på studiebesök i Norge , Estland som känns spännande.  Ta rygg på STEC så kommer din racing framtid se mycket rolig ut för det är ambitionen.

Läser du bloggen varje vecka ?  kika om du missat ett avsnitt KLICKA

Avtalet är nu klart med SBF  Klicka De kommer med till Mittsverigebanan och skapar ett kul sidoevent. Vill du mäta din bils fordon så löser vi detta.

Liam har lovat att komma till STEC och visa upp sina fina bil i samverkan med Scumball Sweden.  Underbar kille med ett hjärta för sin volvo som är svår att begripa.  se gärna filmen som snart har 1 miljon visningar.

Hemmahoppet Mid Sweden Motorsport som består av ett kompisgäng från Medelpad.  Teamchef Håkan Solander lovar Surströmming till alla 08 team som kör ifrån Porscheteamet som nu har silverplats i den totala SM tabellen https://stec.se/resultat/

STEC Audi TT Edition säljer nu av några Audi bilar för blygsamma 40,000 kronor inklusive nästa startavgift för mer info stec@stec.se 

Midsommar helgen fortsätter och värmen består. Vi önskar dig en fantastisk helg och tackar för du är en del av STEC. Påminner om denna bild som fortfarande stämmer. Det finns plats för kreativa människor , företag som vill finna win-win situationer och glädje. Det jobb vi bedriver just nu är inför 2023-2025 som kommer bli 3 spännande år med utmaningar men även flera framgångar.   Bli en del av team STEC.

.