fbpx

 

Arbetet pågår nu stenhårt för att skapa 2021 års serie.  Vi jobbar på olika områden och söker din hjälp?

Klass A,B,C Söker nu klass sponsorer.   Exempelvis istället för att heta klass 6 C så önskar vi detta ska heta ”Klass Mekdelar”

Samtliga bilar i Klassen får Loggan Mekdelar och Företaget www.mekdelar.se   

Får en snygg profilering med biljetter och medåkning i samband med tävlingarna och detta kan byggas ihop med Pay&Drive team eller körning på bana med firmabilar mm.  Prisbilden för Klass Sponsor är för hela säsongen 2021 är satt till 19,900 kr och är du en team förare som förmedlar detta så ges det en kickback på 9,995 som sänkt årsavgift eller däck osv.  För dessa lösningar ring 070-798 23 78 och detta är en del i det vi kallar ”Samverkan skapar gemensam framgång”

Halloween 31 Oktober Vågar du vara med på Tierp Arena?

Den 31 Oktober samverkar vi i STEC med Krutcupen och kommer ha 2 Audi TT Bilar med som provkörning inför 2021.  Vi kommer även erbjuda som alltid 4 timmars Trackday där du kan komma med din bil och köra för 995 kr.  Samt varför inte avsluta säsongen med ett 4 timmars race med Krutcupens enkla regelverk. ?

Vem är snabbaste föraren ? Du , sonen , frun , jobbarkompisen ? Nu skall det koras vem är snabbast?

STEC=Rättvis Racing du har 5 varv på dig att sätta dagens snabbaste varvtid 200 kronor per anmäld förare går till prispengar.

5 varv träning med egen valfri bil så man kan banan. Sen är upp till bevis snabbaste föraren vinner.  Herrklass , damklass ,Junior klass lån av hjälm ingår. Välkommen gillar ni detta så kommer vi kunna köra detta vara racedag 2021 men vi börjar nu 31 Oktober på Tierp Arena  anmälan på stec@stec.se

SM I GOKART 2 TIMMARS MED FLERA STARKA STEC TEAM?

Team Orange är ett kul gäng som hittar på lite skoj och denna gång är det Gokart Lång lopp 2 timmars.

https://www.facebook.com/events/1736451029862450/

Snacka med Micke Finneman på telefon 0707251016 Han fyllde för övrigt 50 häromdagen och är den teamchef som varit närmast någonsin till att bli 100%  Dvs vinna samtliga lopp under hela serien och det har aldrig hänt men Team Orange har varit nära.  10 Gokarts som lottas ut allt ingår 2 timmars race skitkul upplägg som Svegra , Gula garaget , Team Willa , mfl redan har bokat.

Datum är spikade så långt som Premiär 11 April är klart på Mantorp Final Gotland Ring 2-3 Oktober  Tierp Arena är Spikad  Sviestad och Gelleråsen väntar vi på Vi har också fått inbjudan från Mittsverigebanan och Sturup Raceway att köra men det är långa avstånd för de flesta. Så vi väntar nu in Sviestad och Gelleråsen nu först.

Hasse hamnade på Akademiska Sjukhuset under Onsdag-Fredag och detta av en väldigt viktig anledning.   Traumatiskt våld emot huvudet , grova skallskador är ngt som kan ske inom bilsporten. Och jag åkte frivilligt in på en Studie där det provades ut ett läkemedel tas upp i kroppen för att hjärnsvullnaden ska kunna dämpas Test info Detta ligger mig varmt om hjärtat och kan mina dagar med slangar 60 blodröd och EKG osv osv hjälpa 1 enda förare som fått en allvarlig skallskada. Ersättningen för detta kommer jag skänka till en ungdomssatsning under 2021 och åter försöka få igång ett ungdomsteam inom STEC. Vill du också bidra till denna satsning hör av dig för bilen är inköpt men det behövs däck , bensin , och en teamchef.

Årsanmälan för bokningen inför 201 är öppen och först ut ska vi presentera i nästa Blogg som kommer ut varje Måndag året runt.  Vill du ha med något specifikt så meila stec@stec.se