fbpx

Väderprognosen ser riktigt bra ut inför 1-2 Maj Tierp Arena 

Nu skapas uppladdningen inför Tierp Arena som är en fantastisk anläggning i dagarna 2.  Det finns 30 sängar för 300 kr styck per natt och 10 hotellrum för 1000 kr per dubbelrum.  bokas innan Onsdag kväll.  Bokningslänk        

Startlistan kommer vi kopiera från Mantorp och ha den som underlag men vi ser gärna att ni mailar in en anmälan för planering inför planering av frukost , lunch , middag.

Nytt team och detta gläder oss oerhört mycket att intresset ökar för STEC så välkommen.

Prisutdelning från Mantorp kommer ske i samband med prisutdelningen på Tierp i resp klass.

Tidtagningen kommer ske med livesändningen men här har vi nu ett problem som vi vill ni snabbt kan sprida till era fans och besökare. Vi saknar 799 Prenumeranter på Youtube kanalen https://www.youtube.com/channel/UCDVUJW8_XusVy4s24maWzlg  Vi kan erbjuda en helt kostnadsfri live sändning från Tierp till de som prenumererar på kanalen. och företag som vill vara med i sändningen kommer vi kunna lösa för 2,995 kr.

Söndag 2 Maj kommer vara en spännande dag då vi kör STEC 2+4 timmars klasserna men även Trackday under 5 timmar vilket skapar möjlighet för dina vänner att komma med sin gat,sport eller tävlingsbil för blygsamma avgiften 1000 kronor köra under dagen på banan.  All form av anmälan måste ske pga Covid på stec@stec.se Men ett perfekt sätt att få gasintresserade förare att komma och dels se STEC men även få prova sin bil på banan.

 

Lampsystem hade vi önskat på Mantorp Senast men den banan har inte detta på samma sätt som Tierp Arena har.  Så gul flagg kommer vara även med gula lampor vilket höjer säkerheten både för förare och funktionär. När ni kör ut på test/kval så studera även var lampor och flagg funktionärerna finns av 2 viktiga orsaker. Dels för att där finns alltid en brandsläckare och 2 för att minimera risken för att göra en omkörning på gulflagg. Och gul flagg gäller ända fram till Gröna flaggan är passerad inte 50 meter innan osv.

  Har troligen Sveriges bästa racing depå.  EL 200 kronor per uttag och fantastisk bra för corona anpassa verksamheten med rejäla luckor mellan teamen.  boka och betala direkt din strömplats när du skriver in dig inne i cafeet på Tierp Arena och rejäla presenningar under bilarna samt all form av tankning sker på Tank Zone rutan.  Bensin finns att köpa på plats inne på området men måste förbokas på mail.

Har troligtvis Sveriges bästa Endurance däck. Bästa pris får du genom att beställa dina däck direkt på STEC Länken. Du kan få dem levererad kostnadsfritt vid beställning om 8 stycken däck.  Uppge namn adress telefonnummer och om du önskar faktura för företag så löser vi det också.

Racing skor gör dig till en snabbare och säkrare förare kommer finnas till salu för 699 kronor på kommande tävling.

Enklaste sättet att börja köra STEC är med konceptet Pay&Drive nu till helgen på Tierp kommer det finnas bra möjligheter att hyra in sig i teamet Audi TT bilar för 2500 kronor för 30 minuter  bokas på mail.  Vill du ha ett helt eget team med firman eller kompisgänget så kontakta oss på stec@stec.se

Resultatlistor ligger uppe på hemsidan under Resultat

Fördelningen av prispengarna 100,000 är enligt tabell 2000 kr per team respektive klass. Så just nu 17 team klass 6 C =34,000 kronor till segraren 7 team Klass 6 A=14,000  9 team i klass 4 C = 18,000 kronor osv osv.  Vi söker fortfarande 3 Stycken klass sponsorer.  Så håll ögon och öron öppna för detta med 100,000 känns väldigt kul att kunna dela ut till er tävlande team 2021.

Har du köpt din Licens för 2021? Vi kommer ha en kurs även på Tierp Arena så saknar du licens anmäl dig direkt.

Träna ,testa , provkör din Gat,Sport,Tävlingsbil på Tierp Arena under våren. 

STEC med i veckans avsnitt av Målflaggspodden Lyssna här på Spotify    

Denna är 1 år gammal men möjligheterna finns kvar att utveckla ditt racingintresse.

Vi kommer fylla på bloggen under veckan med en presentation av ett nytt team som kommer med en ny italiensk bil till Tierp som kommer vara en raket. Mer om detta under Måndag så ni som läser denna blogg redan Söndag kväll läs den gärna igen på Måndag kväll och framför allt dela den till teamet och dina vänner.