fbpx

Ett unikt team med unika förare 2020

STEC är mycket stolta över att kunna presentera denna lösning. Pay & Drive kan även uttalas Present& Drive  9,999 kronor för en hel säsong i teamet och detta team med Mini Cooper är vikt i första hand till enbart tjejer. Bilen är tänk att vara en klass C bil med fokus på vikt på väghållning samt uthållighet. Bilen finns i Roslagen och skyddsbur stolar är beställda. Detta är för max 12 förare så först till kvar modellen och när gav du din dotter en racing säsong senast?

STEC Bjuder förarna på en riktigt bio fredag.    29 November kör vi både Le Mans 66 och Ott Tänak the Movie.  Platsen är Stockholm och 20 biljetter är bokade till båda filmerna samma kväll. Välkommen på en magisk biokväll  för anmälan stec@stec.se

Öken Rally 2020 ?  

STEC kommer nu börja presentera en utlandssatsning för de som gillar Dakar som är världens hårdaste rally precis som Le Mans är världens hårdaste race som kommer vi presentera STEC Marocko Rally?  Vi skapar en möjlighet för oss nordbor att flyga ner till Marocko och köra ute i sanddynerna. Hasse flyger ner den 7 December och ska på plats etablera kontakterna som tagits och i Januari , Februari kommer det finnas platser att komma ner och köra detta. Låter det spännande skicka oss ett email för en presentation av detta äventyr.  Se filmen för inspiration.

STEC ÖPPEN SPRINT 2020. 

Vi får förfrågan om att kunna utveckla och utbilda förare som inte har team utan som vill köra sprint race.  Konceptet är Test/Träning på morgonen  och sen körs 2×20 minuter race i Sprint format med stilla stående start och snabbast över linjen efter 20 minuter vinner.  Bilarna följer samma tekniska regelverk som övriga stec = Svensk Racing enklaste. Tanken är att man kommer på morgonen och kommer hem på kvällen.  Vi hoppas detta kan bli ett spännande komplement och törs man inte prova så törs man inte heller vinna.  Det är viktigt för oss att våga bryta mark inom Svensk racing.

Vi har även skickat  förfrågan att samverka med MSLS , ER-CUP , NSHC 2020 men ingen positiv respons. Så det ger vi nu upp vilket synd men inget vi kan påverka mer.  Vi har även frågat Kinnekulle och Gelleråsen om bandagar men det finns inga datum 2020 så då är det klart med detta.

Julkalender 2020

Från 1 December kommer vi vara aktiva på sociala medier och varje dag lägga upp en bild och historian om bilden. Då behöver vi information från er team och besökare för att under 24 dagar kunna fixa detta.  Meila oss gärna flaschback på meilen stec@stec.se  Så ska vi på detta sätta skapa julstämning och allt dokumenteras på STEC. SE FACEBOOK 

Denna vecka presenterade vi Stec Women Team.  Vill ert team bli presenterade med sponsorer så anmäla er för 2020.  skicka oss en bild på teamet så kommer vi lägga upp den i bloggen och hemsidan.  Vi har även öppnat en ny flik som heter Frågor Den är tänkt att förenkla för nya team och förare och saknar du några frågor och svar på denna flik så kom in med dem så vi får fylla på detta för information är av stor vikt.

Vi vill även presentera ett bra företag som har en mycket hög kompetens rörande optimering av bilar. både gat och racingbilar. Ta kontakt med killarna på Vestfold för att göra din bil med mer effekt och mindre bränsleåtgång. De kommer samverka även på Tierp på Race Wars hemsida 

Nu önskar vi er en fantastisk vecka och glöm inte skicka material till julkalendern  Rejsa på….