fbpx

Välkommen till sista bloggen i November. Vi har byggt om en del på hemsidan för att förenkla för målgruppen Publiken / Förare. Istället för att blanda ihop det till en mix hoppas vi nu det blir enklare och tydligare. Vi har sparat att ha fliken Anmälan kvar som är mycket enkel inför 2024 med ett mail som är till häften redan klart. Du fyller i det sista och är det samma förare varje gång så kan du skriva ”Samma” Har du årskort behöver du bara anmäla dig 1 gång under säsongen.

Surfa gärna runt en stund så du blir bekväm med ”nya” hemsidan.  https://stec.se/ 

Publikentré har vi diskuterat mycket fram och tillbaka med flera teamambassadörer och samarbetspartners. Det finns ingen perfekt väg att gå då några tycker allt ska vara gratis och några tycker det absolut ska finnas en entré avgift. Vi ska prova ett system på Mantorp med valfri summa som går till funktionärskassan.

Biljettlänk premiären Klicka 

Vill du som tävlande team ha biljetter till sponsorer , samarbetspartners , vänner så komme vi kunna lösa ett system där ni har en subventionerad biljett pris och så löser ni detta med era sponsors paket.

Denna Lördag 25 November så står stec på www.motorsportsalongen.se och marknadsför STEC kom gärna förbi montern och prata 2024 års säsong eller ta chansen till sista Black Friday chansen.

Nytt spännande samarbete denna gång med Motortidningen https://motorextra.se/ STEC kommer dels bli presenterad nu inför höstnumret men även kontinuerligt under 2024 med resultat och info inför och efter tävlingarna. Detta för att förstärka varumärket STEC men även för att teamen ska få en större spridning i den allt hårdare mediabruset som råder i nästan extrema nivåer.

Nytt spännande samarbete är också detta med sponsorhuset. https://www.sponsorhuset.se/stec/intro Vi börjar lite försiktigt genom att bjuda alla STEC vänner på en biobiljett och rabatter till hundratals butiker.

Detta kanske är att ”jaga pinnar” men vi behöver även stå upp för att konjunkturl inte är i direkt perfekt racingläge. Hoppas du uppskattar organisationens försök att hålla nere kostnaderna för de tävlande.

Mid Sweden Motorsport köper årskort 2024. Teamet från Sundsvalls området passar på nu innan årsskiftet att bokar på det mest förmånliga sättet att rejsa 2024.  Tack Håkan , Micke , Anders för förtroendet att vara er arrangör även kommande säsong.  Garagefilm. https://www.youtube.com/watch?v=5vXNTqTJUec

Film från tidigare premiärdag på Linköping som visar en härlig bredd på bilar och förare.

 

 

 STEC trappan fungerar även 2024 Team  Jimben med sin fina franska Renault 

Team Jimbenracing började med Testdagar ,sen blev det stec Light och nu inför 2024 tar Jim teamchef och skickade in en teamanmälan 6 C på hemsidan https://stec.se/anmalning/ Tack Jimben för förtroendet.

KR-Racing var med i NKP tidningen i veckan med väldigt fint reportage om hur de startade sin racingkarriär även dem med Krutcupen och 2023 kämpade teamet till sig ett SM Brons i stec. Snyggt och kul media skriver om er från Kristinehamn då det sporrar gärna fler racingförare att läsa om ”stjärnorna” i STEC.

Promo film för förare som söker racingen men som saknar bil& Team. Välkommen

 

Vi tackar för du läser stec bloggen då det är vår modell att hålla igång racingen under denna bistra årstid. Dela den gärna till racingvänner och kommentera gärna vad du anser om ex biljettmodellen.