fbpx

Vi har fått ett förslag på nya T-Shirt som verkar ha riktigt fin kvalitet.  pris 199 kr.  ordern ligger på 200 stycken tröjor men vill naturligtvis stämma av om intresse finns för fler kläder i kollektionen?.  gör även en omröstning på facebook innan vi lägger ordern.

Träningsprogram  Hans Jiredal team Deablo var med på Linköping senast och vi pratade om detta Klicka och hur viktigt träningen är i långlopp. Hans har börjat med Krutcupen under 2022 team med dottern Dea och planerar start på Gotland Ring i Oktober och sedan satsning på STEC 2023. Vi kan bara hålla med om att träningen är viktig och vi önskar team Deablo all lycka till.

Mittsverige info 

Lördag kväll kommer vi INTE sälja öl/vin utan vi kommer ha stolar bord och sälja maten så tar ni med den av er lämplig dryck. Vi uppmanar ingen att dricka alkohol och det finns massor med studier som visar att det är skadligt osv så med det skrivet så gör du som är myndig som du önskar.

Tiderna ännu en gång STEC tider Mittsverige KLICKA

Tankzon på Mittsverige är som tidigare år uppe på ”platån” är du osäker så fråga i informationen och då gör man som brukligt att man tar fram sitt bränsle inför tankning och sen tar bort dunkarna efter tankningen är genomförd. Brandsläckare , absorberingsmatta , och inget sölande.  Bensin är dyrt så slå det i tanken istället för marken.  Vädret ser i skrivande stund lovande ut. Vi tipsar om denna sida Klicka Om det visar sig att skurar nalkas så kan man hålla bra koll då sidan uppdateras varje 5 minut.

 

Victor och teamet bakom Schmiedmann gör en fin satsning på facebooksidan när de med film visar verksamheten Snyggt och vi delar gärna detta kreativa sätt som företagare profilera sig.

Har du djur som du tycker om så prata med Patricio En fin bilsportkamrat som kör så ofta han får chansen. finns även på facebook och vi lyfter gärna ditt företag som finns på flera ställen i Sverige.

Lillsia Racing kommer till Mittsverige Thomas har vilat sig i form och är nu laddad för att ge STEC vännerna i klass 6 C chansen att utmana serievinnarna från 2021. Välkommen killar som sprider glädje på och runt banan.

Covid situationen i Härnösand är inte bra. Under veckan fick vi signaler från Sjukvårdsteamet som jobbar med oss på mittsverigebanan att Covid är aktiv i en ny skepnad BA-1 BA-2 heter dessa ny mutationer och vi gör nu som 2020-2021 håller avstånd och skippar all onödig närhet. Förarmötet blir åter igen digitalt format. och kommer ut dagarna innan tävling. Vill du läsa mer om Covid så klicka här 

Team Presentation om garagebesök hos Team Mid Sweden Motorsport

Satsningen med Norge fortsätter och vi har nu bjudit in Norska team till Mittsverige banan och dialog förs med Rudskogen och Våler banan inför 2023. Dock så skippar vi STEC South då vi inte tror på tanken att ha både STEC & NE 1 på banorna söderut.  Utan då lägger STEC sina tävlingar på Mantorp , Sviestad , Mittsverigebanan och ev Gotland , Rudskogen 2023  Vi kommer stämma av med er team inför 2023 men tidigare har det varit Mantorp , Sviestad som varit populärast och dettas år prövar vi med hela 3 tävlingar på Sviestad vilket var den populäraste banan 2021. Tierp Arena kanske ligger i farozonen att i framtiden bli utan tävling vilket vore synd då den banan har potential att för publiken kunna vara riktigt bra.  vi kommer satsa mycket på den banan i samband med 24-25 September med bla bankett uppe på viphyllan osv. mer info kommer.

Tierp Arena har fantastiska faciliteter och vi hoppas det ska kunna bli lika trevligt 2022 24-25 September.

       

Dessa öppna möten kommer vi tjata på att du som teamchef ska vara med på?  Tävlar du inte idag i A-B men har tanke på att köra där 2023 så välkommen. Även öppet för tävlande som idag inte kör STEC men som kikar eller önskar mer information är välkommen. Varför är detta så viktigt möte redan i Augusti.  STEC vill i tidigt läge kunna i så god tid som möjligt kunna planera och styra upp serien inför 2023-2025. 3 år med ev nya regler och med vem ska vi inte diskutera detta med om inte med dig som teamchef?  Kom till mötet som är ca 60-80 minuter långt. Kaffe Mackor serveras då flera kommer direkt från jobbet. kommer du sent så hoppa in i diskussionen och kom gärna med förslag , synpunkter. Nu ska vi bygga framtiden och då vill vi du är med. Mötet kommer protokollföras.   för att skicka in förslag så maila dessa på stec@stec.se

Önskar man depåström till Mittsverige så måste vi få in den anmälan senast 27 Juli på ANMÄLAN

Viktig se denna film.  Till vänster om detta hur kommer besiktningsbussen finnas och som alltid ta med egen kontroll och ingen kör ut på banan innan besiktning är genomförd.

Har du inte Telia mobilnät så kan det vara problem med swish så betala gärna kontant eller förskott på bankgiro 595-3260 eller swish senast dagen innan på 1232658102.  märk alltid med teamnamn.

Nu önskar vi er en fantastisk vecka och ser mycket fram emot sista helgen i Juli = Alltid Mittsverigebanan.