fbpx

Välkommen till ännu en Måndagsblogg och vi bjuder gärna på den fritt varje Måndag året runt och har du missat ngt nummer så gå gärna tillbaka till http://stec.se/nyheter/ för att läsa de tidigare numren av STEC Bloggen.

Denna vecka har STEC möte med Bilsportförbundet vilket skall ske mellan Hasse ,Magnus och Fredrik detta känns bra att dialog förs och redan klart är nu att Svenska Öppna Mästerskapet för Långlopp kommer fortsätta köras genom STEC vilket är den viktigaste frågan som STEC drivit sedan starten av SM 2016.  Sen vill vi göra en rejäl Tumme upp för Micke Bern som är STCC general som tar bort Falkenberg ur kalendern. STEC bloggen var ju i höstas och gjorde en film på denna bana. Youtube  Som belyser hur en styrelse bedriver diskriminering och det passar inte i dagens bilsport.Bra att fler arrangörer hoppar över denna bana och vi kommer naturligtvis belysa detta på kommande möte med SBF och vi hoppas det kan bli en förändring i framtiden och nuvarande Styrelse i FMK avgår eller ändrar inställning.

Black Friday med ett bra pris  20210 kr för samtliga STEC race 2021.. Obs detta pris gäller bara denna vecka och till privat team som vill köra SM racingen i Långlopp 2021  2,4,6,8 Timmars serie.  Swish 123 265 81 02 märk med teamnam och årskort.

STEC RACING FÖR ALLA 

Denna satsning vill vi verkligen lyfta fram ihop med Per Jamesson som själv sitter i rullstol så kommer vi gemensamt starta ett Pay&Drive team med killar och tjejer som har någon form av handikapp. Det finns möjlighet att med Pers kunskap montera i utrustning i bilen med olika reglage och bilen en Audi TT kommer ha 2 stolar så även medåkning kommer vara möjlig. Har du människor i din omgivning som vill vara med i denna satsning kontakta oss på stec@stec.se eller Per direkt för detta värmer och nu har vi funnit rätt teamchef. Företag och föreningar som vill vara med i denna satsning är naturligtvis varmt välkommen att vara med.  Bilen kommer vara denna med automatisk växellåda och en perfekt bil för ändamålet https://www.youtube.com/watch?v=qXvl4dvJ_48

STEC Motorsport skjortor inför 2021 skall beställas och vi kommer kunna skapa plats för 6 företag på bröstet och 8 stycken på armen. Kostnaden är 5000 på faktura bröst 3000 arm och 50% går till ditt team i form av sänkt startavgift så hjälp oss att skapa snygga skjortor som kommer beställas av en annan leverantör kommande år då trycket hade en förmåga vid tvätt att försämras vilket inte är okey.

Kalendern

11 April  Premiär Mantorp

1 Maj  Tierp Arena

5 Juni Sviestad Motorbana

Dessa är klara och finalen 2 Oktober är spikad

Det vi inväntar är ett datum i August/September på Gelleråsen och dialog med Rickard Göransson pågår med bangruppen.  Sviestad / Tierp Arena /Sturup /Mittsverigebanan är de banor som vi även diskuterar med för hösten men vi ser gärna Gelleråsen på kalendern så därför väntar vi lite med att släppa höstens datum just nu.

Fler team Årsbokar och denna vecka vill vi presentera Team Orange i listan som är klara även om killarna från Värmdö inte enats om vilken bil det skall byggas på inför 2021. Men klart är att Finneman är med vilket vi ser som positivt då Micke även är en del av den tekniska delen inom STEC Racing.

Den fina Audin som vann 5 av 6 race 2020 är till salu så vill du ha ett färdigt koncept så ring teamet direkt.             070-7251016 och kul detta med bilar som byggs och sen fortsätter inom STEC.  Vi söker även förare till denna STEC Bilarna för Pay&Drive och nu byggs det 8 stycken likadana Audi TT bilar inför våren 2021 som vi gärna ser grupper , företag , familjer men även privatförare som kan hyra. Koncept 

STEC IRacing denna vinter kommer skötas av duktiga Filip som nu bjuder in till Iracing serien som även denna säsong har ett fint första pris i form av en körning på någon av kommande STEC race 2021. Ta kontakt med Filip för detaljerna och vi kommer naturligtvis visa resultat osv på kommande bloggar och hur man enkelt anmäler sig osv.

Detta var denna veckas blogg och skicka gärna in material till kommande bloggar eller maila in frågor , tankar som du vill vi ska belysa och framför allt dela bloggen till dina vänner inom racing Sverige. Spridningen på Sociala medier är fantastisk bra och ju fler som kommer till banorna 2021 ser vi som godo av med flera synergier som bla detta.  Drive Safe alla fina gasglada vänner.

Vi får se om Publiken får vara med 2021. 

 

Licenskurs och Funktionärskurs kommer köras 10 April på Mantorp

Team som skapat Facebook grupp 

STEC RACING FÖR ALLA BILEN 2021

STEC Women team växlar upp inför 2021 med plats för fler gasglada tjejer  9,995 kostar en säsong med 5 race och är en perfekt julklapp till den tjej som gillar racing. bokning sker till stec@stec.se