fbpx

10 April premiär STEC 2022 

Mycket av det jobb det innebär att vara Promotor görs långt innan säsongstart.  Och nu blev avtalet klart med Mantorp Park Premiärbanan alltid på Svenska Mästerskapet i Långlopp klart.  Vi tackar Micke , Fredrik , Max mfl som arbetar på Mantorps fina anläggning.

Detta är en viktig sak för oss som vi vill be dig om Klicka  Enkät med 10 frågor detta kommer vi följa upp och vi ber gärna alla team eller engagerade förare fylla i denna. Som kommer ev följas upp av 1 till under vinter säsongen. Detta är också viktigt för dig att kunna hålla en transparens mellan promotor och tävlande.  Ägna dig en kort stund och fyll i denna enkät så skapar vi gemensamt en riktigt bra racing säsong 2022 med start redan nu.

https://forms.gle/A3kVSbj4cFpskNgY7 

Tider finner du här Klicka . Betalning skall vara på kontot innan start.  Swish, Kontant , Faktura. Biljetter finns för förköp för STEC vännerna för 100 kr. KLICKA. kommer man sent så är det 200 kr för publiken. Denna helg är för STEC årets största Motorfestival med över 100 teams.  Alla kommer sättas på prov och viktigt är för dig som team att hålla tiderna. Startbilen rullar igång racet och då måste man som team vara med. Speciellt Lördagen kommer det vara tidstight med STEC , Youtuberace, Krutcupen osv. Banan kommer också vara helt ny för alla team och vi ser det som mycket kul att kunna skapa nya förutsättningar.  Publikt kommer detta också kunna bli stort och detta ligger ju i vår linje med att arbeta för att få tillbaka publiken till banorna och slita sig från TV skärmarna i sofforna som vi ser som helt kontraproduktivt för bilsporten.  Det kommer ske mycket i depå med bla Sveriges rikaste Sosse kommer ? över 30 av Sveriges största Youtubers kommer på Lördag  www.youtuberacet.se    

Kika på denna sida https://www.rudskogen.no/hovedbanen

Åk gärna med några varv.  och fundera på om STEC skall köra Rudskogen 2022. Norge har ingen Långloppsserie men många duktiga förare och bilar och suktar efter att få möta Svenska eliten.  Vill du räkna på avstånd så kika här KLICKA

Denna fråga är sen med i Enkäten så ser vi under September hur stort intresset är för Rudskogen för som alltid anser vi att kunddialogen är viktig.

 

 

Team Stefan Andersson som vann 2 timmars senast på Mittsverige med gröna Golfen.  Stefan tävlar i vanliga fall alltid med Hasse i team Dalens Silverryggar och fått ”Ilandsproblem” inför kommande race med 2 fina bilar.

Jättekul att de norrländska teamen team Geschwint + Mid Sweden Motorsport  kommer med även till Tierp Arena mycket fina förare med hög kompetens bakom ratten. Blev även sist mycket imponerad av Anna Axehult som körde snabbast i den orange BMW.

Team Kilafors jagar med ljus och lykta efter tiden att få ihop ny motor efter fadäsen senast med överhettad motor redan på Fredag kväll. Jobbar hårt gör även Anton Sikström med sina vänner i Abarthen. Hoppas det löser sig. Det ryktas även att Nils-Arne i Team HH fått frågan om en plats i Le Mans med Toyota.  ”Vi är inte avundsjuka nej nej” men det vore fränt att se dig på startlinjen i det för oss Endurance vänner det största loppet i världen.

Känner du förare som gillar bil ljud. Den 28 Aug blir denna grupp frälsta Vill de spela eller tävla så anmäler man sig direkt på stec@stec.se så förmedlar vi kontakten till gruppen som sysslar med billjudet. 

Då vänder vi på programmet med 6 timmars på Lördag 3+3 Timmars  och Söndag 2+4 Timmars på söndag.  på www.lms.se

Svenska Öppna Långloppsfinalen 9 Oktober Öppen för alla som har ambitionen att kunna bli bäst i Sverige. STEC delar ut dubbla poäng så varje varv kommer ge 2 poäng.  Lika för alla och det kommer finnas segeröppningar troligtvis i samtliga klasser.  222 varv på Gotland ger 444 Poäng. Detta kommer bli matematisk prövning och prisutdelningen sker på banketten på kvällen.  Vårt stalltips är att kör Gotland Finalen oavsett om du kör MSLS, NSHC, ER eller någon utländsk serie Finalen kommer bli episk.

Anmälan som under hela säsongen skicka ett enkelt mail på stec@stec.se

Vi söker fortfarande duktig filmare för att skapa bra efterproduktioner.  Tipsa oss gärna.

Vill även tacka Jimmy och det team som åker 50 mil till Tierp för att vara Brandmän och sjukskötare under detta Långloppshelg med över 100 Team.  Det uppskattar vi oerhört.

Söker ni hyrbil så finns det raceklara Audi TT bilar för företag eller privatförare.

Vi önskar dig en fantastisk vecka och hoppas vi ses på tierp Arena