fbpx

Nu i dessa virustider så är det extra viktigt med info och kontakt inför tävlingarna.  Boka här kommande race på tierp 1-3 Maj ett enkelt email på stec@stec.se.  priser osv finner ni här Klicka  hemsidan

Ta med färdiga dokument till tävlingen så går allt smidigare till inskrivningen.

Besiktningsprotokoll Egenkontroll                                STEC-ANMÄLAN-START-2020 (9)

Fredag 1 Maj

Licenskurs klockan 13,00 kommer vi ha en licens kurs. Anmälan info 

Test och träningsdag 1 Maj för STEC team 1000 kronor heldag boka här 

Lördag  2 Maj Tävling STEC Racing. Viktigt med teamanmälan

Söndag 3 Maj Tävling STEC Light viktigt med teamanmälan

Obs hjälp till att sprida detta är du snäll

Bankörning med egen bil i samband med STEC dagarna klicka 

Hyr en plats i teamet Pay&Drive och var med i stec på Tierp och Linköping klicka

Detta med sidoinkomsterna i form av hyrbilar , Pay&Drive osv är en viktig del av att kunna hålla nere kostnaderna för de tävlande i STEC. Sitter ni på företagspositioner eller har kontakter så hjälp STEC att få kontakt med gruppen som vill göra något kul.  Vi har möjlighet både ta stora och små grupper.  23 Maj kommer vi ha Racing Rascals med Peder Karlsson som bokat 20 bilar till en företagsgrupp som ska köra allt de orkar under 2 timmars race med 2-4 förare. kul smidigt event.  Nu hjälps vi åt.

Mer viktig info inför Tierp helgen

Boende på Tierp finns för 350 kr per säng och natt bokas klicka 

El till husbilar , husvagnar bokas här 200 kr kostar elen 220 volt per stolpe

Publik! Detta är ett publikfritt event och alla som ska komma in måste finnas på vår gästlista.  Swisha 100 kronor per inbjuden på klubbens konto  123 265 81 02  märk med teamnamn. Detta måste ske innan 21,00 dagen före. Då kommer man in . Mycket viktigt då detta är i samverkan med tillståndsmyndigheterna och att detta icke är en allmän sammankomst.. och inget vi i STEC kan påverka utan vi gör som de säger.

Obs behöver ni grejer?

Däck , handskar , skor , overaller , biltrailer , bensin , hjälmar , klicka till köpsidan

Resultat listan kommer vi uppdatera efter Tierp helgen för samtliga klasser.

STEC kör inte genom Svenska bilsportförbundet 

https://www.svt.se/sport/motorsport/bilsport?fbclid=IwAR23c__Z0b8OcMPjA3A5wpfPhXsZuGi_ESZEJWTOINwnDWcBvyOQAGPE6iI

Anledningen är flera men framför allt så vill vi kunna verka på ett smidigt sätt utan dessa människor och långsamma organisation.  Nu är de även under granskning av revisorerna men viktigt att du som aktiv förare vet att du kör inom STEC Motorsport och inte under SBF. Vi får fler och fler förfrågningar om att grupper som vill gå ur SBF eller nya grupper vill börja köra inom STEC. Vi får se vad detta innebär men vi kommer vara noga med att STEC är just STEC med Svenska Mästerskapet i Långlopp racing.

Skjortor , jackor , tröjor kommer säljas på Tierp Arena vi väntar på grejerna 

Obs anmälningslistan kommer vi kunna släppa i Bloggen den 27 April men är man inte med där och inte har betalt så kommer det tillkomma en extra avgift på 1000 kr per team för många är de team som är sena på att boka men vill ändå se startlistor osv.. Ska det vara företagsfaktura så skicka in underlaget nu.  Ska du swischa så swischa nu och märk med teamnamn. Ska du betala kontant så skriv detta i anmälan. Då blir detta enkelt smidigt på inskrivningen som öppnar redan Fredag 18,00-21,00 Lördag 07,00-09,00 Söndag 09,00-10,00 Nu gör vi detta på Tierp till en super helg tiden fram till dessa är bara väntan och längtan.  Var rädd om er så ses vi på Tierp