fbpx

Team ÅMU vinner Light efter en rafflande uppgörelse på Tierp under Lördagens 4 timmars på Tierp Arena.  2021 kommer det bli ett nytt upplägg och där man enkelt kan köra Krutcupen Asfalt serie  eller STEC Racing för att kunna göra det tydligt att Krutcupen står för den enkla otrimmade serien som skalla vara Enklaste serien att kunna tävla inom.  Vill man köra fort så gå en Licenskurs med STEC och bygg Bur ,Stol Bälte  samt klä på sig en racing klädsel så kör man STEC Racing. Tydligt att kunna marknadsföra och tydligt för er aktiva. Sen kan man välja att byta klass och serie under säsong.   Välkommen 31 Oktober på Tierp Arena

1 varv 2021 är 1 poäng. Vi har kikat på olika lösningar med % och antal meter bana osv men det enkla tog överhanden och detta blir ett rättvist system samt lite kul att veta i Oktober. Hur många tävlingsvarv körde teamet under 1 säsong och vi kommer ha ett special pris till det teamet som först når 1000 poäng. Mer om detta i vårens blogg.

2,4,6 Timmars kan även bli 8 Timmars Vi kommer skicka ut frågor inför 2021 och några har efterfrågat 8 Timmars alternativ utan lunchpaus.  Vi har även kikat på att åter lyfta en öppen sprintklass 2×18 Minuter.  Men ska det vara 8 Timmars klass så måste det vara minimum 5 team som anser detta vara kul.  Idag har vi en väldigt fin funktionärsorganisation med 3 timmar sen lunch paus och kunna få äta en lunch i harmoni kunna andas ut och göra toalettbesök osv. Den möjligheten försvinner men framför allt så försvinner test körningen på morgonen vilket vi ser som tveksamt att ta bort.  Vi ser ett värde i att kunna testa bilen prova banan och köra in bromsar etc under morgonpasset. Vi har möjlighet att på Tierp , Sviestad , Gotland köra en stund på Fredag men detta var inget intresse senast och vi följer era aktivas val och önskningar i den mån det går av praktiska , ekonomiska skäl.

Vi fortsätter kika på arbetsmodellen inför kommande säsong. Vi söker människor med engagemang och har fått in några bra namn men organisationen kan få växa och vi söker bla en bilverkstad , hobbymekaniker , verkstadsgymnasium eller liknande då intresset för Pay&Drive ökar så måste vi kunna följa upp med att ha väl fungerande bilar på startlinjen.  Vill du ta vara STEC mekaniker och serva fixa  Audi TT  mellan racen så kontakta oss på 070-798 23 78.

31 Oktober Perfekt sista datum att köra slut på gamla däck , Bjuda in Sponsorer , Gäster till Tierp Arena.  Krutcupen erbjuder 4 timmars race och 4 timmars trackday och utbildning. Läs mer på Facebook  Välkommen.  Har du ett företag som vill göra något kul eller Svensexa som är i antågande ?  Kanske familjen eller teamet vill göra ett kul avslut på säsongen?.  Hör av er för detta med Krutcupen har många bra synergier och vi ser detta som en perfekt racing skola för nya förare in till STEC.  Kom gärna och promota serien och vill du vara med i ett Pay&Drive team så är detta en perfekt Prova på dag. Krutcupen   

Personlig utrustning passa på att boka detta nu och vill du kunna månadsbetala årsavgiften så går det bra att börja med detta nu.  Oktober- Maj 3,000 kronor i månaden = 24,000 Så har ni delat upp startavgiften och säkrat er plats i Serien 2021. Vill du som hyrbilsförare göra detta så går det bra på samma sätt och kan planera upp betalningen med 2000 kronor i månaden Oktober- Juli.

Under hösten kommer vi även önska 2021 års företags skjortor och nya jackor skall beställas.  Vill ert företag vara med 2021 så vore det kul med er logga på skjortan , Jackan så gör vi en beställning i December för det tar ca 2-3 Månader att få hem dem utan Corona.

Overaller 2021   

logga stec  Denna logga som vi skickar ut eller delar ut skall sitta på overallerna 2021.  Har man tyngre sponsorer så lägg 1000 kronor i funktionärskassan men vi ser gärna dessa på stec förarna.  Kan skickas per post nu under hösten.  Vi tackar Rickard Eriksson för framtagande av STEC grafiska profil med sitt företag som är bäst i Sverige på allt inom reklam  Skyltstället heter företaget    

Samma gäller fönsterreklam osv detta för vi vill kunna finna bra samverkans lösningar med företag och då ingår vissa uppoffringar som att ha bla dekaler på bilarna hoppas på förståelse för detta. Men kan även öppna möjligheter för nu i Oktober-December  planeras budget för marknadsföring inför 2021.  Ring oss för bra upplägg. 070-798 23 78.

Svenska Bilsportförbundet  + STEC = Succé  Vi från STEC förordar detta med samverkan som skapar en gemensam framgång. Som nu största racingserien i Långlopps Sverige så klart det finns ett nytt förhandlingsläge. Men en sak kommer vi inte tumma på som var grundbulten från början när STEC skapades.  STEC är Svensk Långloppsracing Svenska Öppna Mästerskapet.  Alla föreningar må kalla deras klubbmästerskap för vad de vill men det finns bara ett Svensk Mästerskap STEC.  Detta har vi varit mycket tydliga med under diskussion med Bilsportförbundet. Fler möten och dialoger kommer säkert fortsätta men vi står för meningen samverkan skapar gemensam framgång.  Men det krävs som alltid 2 parter för att dansa Tango.  Vi önskar er nu en fantastisk vecka och har du tankar ideer förslag skicka ett email så kollar vi möjligheten