fbpx

Elmia 2020 9-12 April Årets absolut största viktigaste och bästa plats för marknadsföra teamet.

STEC har bokat en över 75 Kvm stor Monter med kanonplats i Bilsportshallen.  Vilka team ska lyftas fram? Som alltid skicka ett email det finns plats för 4 bilar att kunna vara med.  stec@stec.se 

STEC Kommer köra för Prostatacancer 2020 vilket kommer synas på olika sätt men vi tycker det är ett sunt förbund att köra och samla pengar för ett gott ändamål. Se mer på hemsidan och dela gärna denna viktiga kamp för vi är många killar som har en vän eller oro för att själv drabbas av just cancer.

2020 Kör med företaget kunder , medarbetare , kollegor här kan vi köra mycket kul ihop som traditionell sponsring eller samverkan inte kan erbjuda utan här är företagen med på banan istället för enbart i VIP Tälten. Prova gärna detta med 1 tävling eller hela säsongen. Perfekt även för kompisgänget klicka 

Bio är bokat för STEC team och förare 23 November går vi på Bio i Stockholm. STEC bjuder på biljetten och anmälan på email stec@stec.se

Ge bort en Racing upplevelse till någon du gillar 2020.Vi har hela spannet från prova på , Medåkning , Racing Licens kurs , Hyrbil , Egen Bil på bana , V-8 race.  När gav du din kompis en racingupplevelse senast ?   från 500 kr och uppåt vi kan även skräddarsy för anställda , kunder , familjeteam  Inget är omöjligt och vårt mål är att uppfylla förarnas drömmar.  skicka ett email Så skräddarsyr vi en bra lösning.

WWW.RESORTILLSOLEN.SE     Stödjer STEC 

Vinters resor bokas nu för solresor med ett helt gäng med olika temaresor.  kika och kolla om du inte är väl värd en Spa resa eller varför inte Ökenrally i Februari ?

Reklamfilm med Svea Husbilar 2019.  skapa marknadsförning även för ert företag

STEC gillar dessa fartglada företag som har flera kul filmer på Youtube  Svea husbilar 

 

Jackorna inför 2020 skall nu beställas.  Vill ert företag synas eller teamnamn så kom med i gänget som syns 3000 kr på armen 5000 för brösten.  Jackorna ska vi försöka kunna sälja för 299 kronor nästa säsong och vi beställer 200 stycken. Riktig fin kvalitet och allt är riktig brodyr.  Vi ska försöka bygga detta med STEC marknadsförning mer tydligt 2020.

Vi diskuterar även med företag som gör Beachflaggor att varje team ska ha en flagga i depån som presenterar teamnamn osv. Även det en bra marknadsförning för blygsamma 3000 kr per företag och vi önskar 3 stycken företag så får vi 20 flaggor till de team som nu anmäler årskortet. Det blir snyggt , proffsigt  och kan vi finna sådana här synergier och skapa bra upplägg för låga summor för företag och team.

Samma med dekaler på bilarna, banners på hemsidan , reklamutskick , Detta är något vi alla bör börja fundera på för STEC skapas av förare för förare.  Och ekonomi ligger hand i hand med racingen.  Visst många av er har skapligt med pengar medans vissa har inte råd när växellådor och nya däck skall köpas in. Kan vi gemensamt skapa ett bra klimat så kommer vi ha kul ihop under många år framåt.  Men vi behöver bli fler och alla förslag är välkomna som skapar en bra framtid för alla i denna grupp.   Säkra serien och betala in årskortet redan nu så är er plats säkrad inom STEC 2020.

Brainstormsmöte 16/11 Arlanda 

Trevligt Möte med Racingförare är alltid givande och vi hade bra samtal om bland annat detta med förtydligande om Rättvis Racing , Prova på dagar , Samverkan om Sprint serien 2020.

Lite förtydligande om Rättvis Racing som kanske skulle heta mer ärlig racing?  Klass 1 och 2 2019 är ju inga funderingar eller tankar om men vad är Standard ? Vi har inte kunnat finna en röd tråd i detta och många team är innovativa och finner olika tekniska lösningar.   Nu får ni alla fritt spelrum och kunna laborera fram den bästa lösningen för vad som är bäst för ert fordon.  Vi vill ni team ska ge detta en ärlig chans så ärlig så att vi kommer kunna göra så här.   Kör första loppet den 5 April på Mantorp och tycker ni detta är skit så får ni igen hela startavgiften på 20,000 kronor för säsongen. Och vad är då meningen med detta koncept?  Jo tanken med rättvis racing är att man tävlar med ungefär lika snabba bilar.   Premiären  Mantorp  Grupp A under 1,30  Grupp B 1,30,01  Grupp C över 1,35,01 Otroligt lätt tekniskt regelverk bygg säkerhet med stol, bur, bälte  resten mycket fritt med däcksbegränsning för att inte skapa monsterbilar , förarbegränsning max 80 minuter , och valfrihet  2,,4 ,6 Timmar + Sprint allt under 1 tävlingsdag.

Prova på dagar  Varje tävlingsdag skall det finnas möjlighet att prova på STEC i pausunderhållet antingen med egen bil eller hyrd tävlingsbil. Detta skapar för er team en möjlighet att låta sponsorer och VIP inbjudna köra eller åka med i era bilar. Samt för oss arrangörer inom STEC ge möjlighet att låta nya gästförare komma och se vad detta är och detta kommer finnas på varje racing och light dag.

Sprintserien förtydligande 2020  Varje tävlingsdag kommer vi ha utrymme till 2×20 minuter sprint och körning med gat eller tävlingsbil sk Trackday med eller utan tidtagning.  Alla  sorters bilar kommer kunna vara med och vi kan även utveckla detta vid behov till 4×20 minuter om intresset blir stort och då korta ner Lunchpausen med 20 minuter till 70 för långloppsförarna som också kan välja att köra sprintklassen för de team som vill maximera sin tävlingsdag.  Denna utveckling hoppas vi kan vara till godo för alla inblandade att kunna köra med samma bil så mycket som möjligt.  Vi har även lagt ut inbjudningar till olika förarföreningar att kunna samverka med STEC för att fylla upp startfälten kommande säsong.

AMB transpondrar på Mantorp och Sviestad 2020 Vi har redan nu bokat in ett företag som kommer och hjälper oss med transpondrar på Mantorp och Sviestad  mot en förhöjd kostnad på 300 kronor per team Hoppas ni anser det vara en bra självkostnads grej och vi kommer se över möjligheten att hyra eller köpa en transponder från AMB / MY Laps för de team som önskar detta.

STEC Söker fler säljare behöver du ett extrajobb eller kanske ett deltidsjobb ? 

 

Vi önskar er nu alla en riktigt fin vecka  och hoppas många vill se Le Mans på Lördag.