fbpx

Välkommen till STEC Bloggen 19 Juli

 

Här kommer tiderna även i pdf format som är lätt att printa ut STEC tider Mittsverige

Info ,Info, info det är mycket som skall tas in som SM Racing förare och vi som arrangör försöker verkligen men vet också att allt kan bli bättre. Hjälp oss gärna bli bättre genom att skicka oss ett mail Skriv vad du ev saknar , önskar som du vill ha som förare eller team. För vi är säker på att vi vill både du som team och vi som arrangör vill dra åt samma håll = Bra racing klimat och det skapar vi i symbios och dialog.

Bil till salu eller uthyres.

Audi TT finns nu till salu att köpa eller hyra.  Köpa 40,000 kr  Hyra 30,000 kr Bilarna har Racing bur stol bälte och finns i Almunge att köpa så du snabbt , enkelt kan börja tävla i Racing. Vill du hyra en bil all inclusive så kostar det 30,000 kronor och du väljer teamnamn och förare som är med i ditt egna team. kontakta stec@stec.se för smidig start att börja köra

Ny Samarbetspartner till STEC är Algarve Community Hemsida För många en dröm att kunna köra Racingbil på Portimao Formel 1 bana eller fira nyår vid världens finaste stränder.  STEC Välkomnar denna samverkan med stor glädje och specialerbjudande kommer komma för förare & Team under säsongen.

Möjlighet klicka för dig att vara med Möjlighet PDF klicka

Ta chansen att vara en viktig del runt tävlingen. NO MARSHAL= NO RACE stämmer verkligen och detta känns bra att kunna erbjuda detta för bilsport intresserade människor. Hör gärna av dig till oss om detta.

Team Birdsong flyttar upp till Klass 6 A  detta med 4 wd  är bra och med duktiga förare så har vi gemensamt beslutat att Birdsong tar med sina kilometer poäng och kör klass 6 A med start på Mittsverige. Vi tackar teamet för bra dialog och önskar er lycka till nu i A klassen.

Tycker du racingen är dyr? Hjälp STEC och dig själv att göra den billigare genom att låta andra betala?  Vi fick en ”gliring” sist på Tierp racet att det var åt helvete att han skulle behöva betala för att se kompisen köra STEC.  Hela denna modell bygger ju på att kunna sänka priset för dig som tävlande. Så tag med folket till banorna www.mittsverigemotorfestival.se Där finns det möjlighet att se fin racing och detta med publik är den modellen vi tror på för att kunna fortsätta vara den billigaste Långloppsracingen även i framtiden. Tänk att STEC/motorbanan får in 500 betalande varje motorfestival det skulle kunna sänka varje team startavgift med 2000 kronor. Så se det som en möjlighet för dig som startande istället för negativt med publik entré.

 

Detta ser vi som en viktig del inom stec

Vi skriver ju ofta om lyhördhet och ”stec av förare för förare” Nu har vi snart passerat halva säsongen och inför Sviestad som är en populär bana så vill vi bjuda in till ”Klass möte” för att gruppen skall bli bekvämt stor och diskussionen mer specifikt så delar vi upp mötena i resp klass. Först ut Klass A klockan 19,00 Konferensen 1 tr upp på Sviestads konferenslokaler. Skulle du inte hinna till 19 så hoppa in när det passar eller kom in på klass B som vi valt att lägga 90 minuter efter. Skicka gärna in på mail Diskussions punkter som du anser bör tas upp. Vi ser gärna 1 företrädare från varje team och mötet kommer protokollföras. Kaffe & Mackor kommer finnas medtag dina kloka tankar , förlag ,synpunkter för detta är ett ypperligt tillfälle att under en stressig racing helg kunna få mötas för kreativa samtal. Skriv upp i kalendern och vi kommer komma med påminnelser.

Nu är det knappt 2 veckor till Mittsverige. Anmälan finner du som alltid på hemsidan under just Anmälan.

Nätverksracet 2022 Du som följer denna blogg varje vecka Klicka vet att vi jobbar mycket med olika lösningar som vi hoppas ska kunna gagna STEC och organisationen på sikt.  I samband med STEC Racet kommer det ske lite saker som vi går ut med nu så har du företag som du vet vill marknadsföra sig och skapa bra synergier med kunder och branschen så håll lite utkik på Nätverksracet och Nätverksweekend.

https://www.linkedin.com/events/n-tverksweekend6953973258652114944

https://www.facebook.com/events/424345479732390

Nu önskar vi dIg från STEC en riktigt bra Juli vecka och nedräkningen på första sidan visar att det snart är Mittsverige.  Positiva besked från Landsbro och Kr-Racing som var med på trevliga Onze dagen på Sviestad. Vi håller öppet hela sommaren på stec@stec.se eller 070-798 23 78.