fbpx

STEC arbetar på inför 2020. 

Vi har jobbat fram möjligheter att köra racing och 4 året nalkas nu med Viktiga nyheter

# Tider för tävlingsdagen kommer följas slaviskt. Står det startbilen ska rulla 09,00 så rullar den då. Det enda som kan justera tävlingstiderna är säkerhet.  Detta sätter press både på tävlande och organisation så skaffa en klocka i depån och i bilen , för nu kommer det bli sekundanpassning 2020.

# Rättvis racing STEC skapar nu detta system med kilo/hk= ? Detta system öppnar upp för väldigt många olika bilmodeller och det ska bli spännande att presentera de olika teamen under säsongen.

# 2,4,6 Timmars alternativet finns kvar men nu skapar vi även öppna sprint cupen som kör test/kval på morgonen och 2×20 minuters heat. med samma tekniska regelverk och Rättvis Racing indelning.

# Publikformat. 2020 kommer vi arbeta mycket för att publiken ska kunna komma till arenorna och bli bemötta på ett positivt sätt.  Ingen Live TV sändning utan vi kör Live Resultat samt film med återblickar.

# Samverkan med företag , förbund , föreningar , arrangörer är ett måste inför 2020. Vi jobbar mycket för detta och bland annat kommer detta synas på de nya STEC skjortorna. Som vi hoppas att du bär med stolthet för det är viktigt Du som förare, team, publik är en del av STEC. Detta är ingen ”one man show” utan en komplex helhet där vi alla måste finna samverkan och skapa möjligheter att kunna genomföra detta.

STEC försöker hela tiden utvecklas.  Skrevs om detta förra veckan. Men från vilka kan man lära sig

STCC 1999 -2001 är nog det bästa som funnits inom Svensk Racing.  30 team på gridden. Snitt över 12,000 publik.  Naturligtvis att säga att allt var bättre förr är klyschigt.  När STEC skapades 2016 åkte vi runt i 10 länder och tittade på långlopp och olika arrangemang.Kan nu STCC resa sig kommande säsong så kommer STEC kunna bygga vidare för det är 2 skilda saker men det hänger ihop. Så i väntan på vår promotionsfilm så vill vi spela upp denna film så länge. Lycka till Micke Bern och ditt duktiga Stcc gäng.

STEC arrangemang i vinter ?

Jodå det kommer bli en vinterresa även 2020 med bilkörning.  2019 var det iskörning i Torsby.

2020 blir det sandrally i Marrakech. Vi har skapat en vecka program med boende mat och 4 dagars bilkörning i öknen med Renault Marocco.  Är du intresserad av detta så skicka oss ett mail för mer information. Och detta går jättebra att åka med familjen då det finns även annat att göra än köra bil..

Detta kommer vi erbjuda under  Januari , Februari , Mars och på förfrågan.   Priset all inclusive resa , boende , bilkörning är ca 12,500 kronor per person och för många en dröm som skall bockas av på sin bucket list.  skicka oss ett intresse email så får ni ett detaljerat svar med information.

Skjortorna 2020 jobbas fram och just nu är hälften bokat.  Vill ert företag få en proffsig profilering så skicka oss ett email med EPS format på loggan så skapar vi detta ihop för blygsam kostnad.

 

Garagespionage  Detta är 3 bilder som är från de hemliga garageskruvande innersta källor men som glädjer STEC ledningen oerhört mycket så dessa 3 team har tidigare kört Light serien och nu växlar upp till STEC Racing.  Vi har inte signat kontraktet ännu men vi ser kanske 5 team inför 2020 som kommer från Light och detta med trappan fortsätter att ge resultat.  Välkommen från Enköping , Borlänge , Tärnsjö , Åkersberga och Hallstavik 5 duktiga team som skolats i STEC Light samtliga duktiga bilförare och att köra Malmby är tufft med mycket close racing så det är en perfekt insteg.  Vill du köra racing 2020 men saknar bil nu finns det möjlighet. för blygsamma 9.999  all inclusive i light serien 2020 med 5 race.

STEC Light / Krutcupen jobbar nu för att nå 30 team på premiären 4 April. Krutcupen provar modellen att erbjuda lägre pris för teamets nil nummer 2 ,3 osv för att se om denna modell kan passa även STEC?  Vill du värva team / Förare inför 2020 så hör av dig. Vi kan även skapa snygga bilder nu för sociala medier inlägg så här blev tjejerna bild. Prova gärna www.canva.com  och skapa snygga bilder till ert team. Tjejerna saknar nu 4 förare inför 2020 som vill vara med 4,5,6 Race för 9,999 kronor all inclusive.Julklapp?

.

Nästa Blogg kommer 23 December med ett stort julnummer med bla återblickar från STEC 2019. Del 1