fbpx

NKM Racing team
Bmw e46 328 wtcc
Förare:
Erik Karlén
Daniel Wembo
Robbin Plato
Viktor Örtegren
Teamansvarig:
Jacob Bacon Henriksson

Kompisgäng Från Stockholm och Göteborg  med en nybyggd bil som vill prova på långlopp. Vår tidigare erfarenhet kommer från gokart och Timeattack Teamet kommer med 2 bilar ? Den ena för 6 Timmars och den andra för körning i pausen på racet. Detta skapar vi för att fler ska kunna få prova sin bil på banan och även kunna få prova bilsport.

Polisen är en viktig del inom bilsporten på det sätt att de utfärdar tillstånd.  Vi har nu studerat detta grundligt och vi kommer INTE# erbjuda biljetter till Mantorp. Utan samtliga som kommer måste vara förare , tekniker , funktionärer eller på något sätt ha en roll i teamet. Vid ev tveksamheter om detta så kontakta tävlingsledningen på mail   Vi har ju fått förfrågningar från andra tävlingsarrangörer och vi gör samma bedömning som Svenska Bilsportförbundet gör i denna fråga att SM tävlingarna är godkända.      #Turerna kan ändras snabbt och vi håller stenkoll på reglerna.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/tillstand-ansok/forordningen-om-forbud-mot-att-halla-allmanna-sammankomster-och-offentliga-tillstallningar—det-har-galler/

Licenskursen 5 April och 10 April är 2 viktiga delar för att kunna köra STEC. Har du SBF Licens för Racing så kan du konvertera om denna nu och enbart betala försäkringsdelen av licensen 995 kr helår för att köra samtliga STEC race och träningar. Men saknar du kurs så måste du gå detta under våren. Detta för att du ska få den säkerhetsutbildning som krävs för att köra racing. Så anmäl dig för racing licens kurs för SM nivå. på samma mail stec@stec.se.

Landsbro Racing i sin fina Ford gör även dessa denna stege upp från Krutcupen upp till Racingen.  Dick Gromer är teamchef och har med sig bror och barn och grannar i teamet.  Teamet är anmält och betalt till Mantorp 11 April Välkommen.

45 team anmälda nu till Mantorp är otroligt roligt och redan nu har vi tagit beslut om att ta höjd för detta inför kommande race. Mittsverigebanan Sommar racet 24-25 Juli kommer racingen köras med att 6 timmars gruppen kör först sedan 4+2 timmars gruppen. Detta för att det inte ska bli för mycket bilar på banan. Det team som vill köra 12 timmars gör det utan problem. Tidsschema nedan.Tierp Arena 1-2 Maj kommer vi göra samma fördelning om antalet team når upp till över 40 bilar så kommer det behöva delas på sig. Sviestad i September har redan nu bokat 2 dagars tävling. Men det går inte den 5-6 Juni då Nationaldagen är en ICKE dag på banan i Linköping. Men detta är får vi se som ett angenämt problem och skapa möjligheter för att redan 2021 köra Långloppsfestivaler. med både Lördag-Söndag race.  Det skapar också möjligheter för de team som vill köra mycket genom att köra 6 timmars på Lördag och med reducerad startavgift köra 4 Timmars senare på kvällen eller dagen efter.. Vi kommer även ha maxantal på Mantorp så har du ännu inte bokat ditt team så gör detta bums.  Tidsschema på Mittsverigebanan.

Profilera ert företag inom bilsporten.

STEC har ju tagit fram ett antal Audi TT bilar som ska kunna verka som Pay&Drive bilar. Vi skulle vilja bjuda in företag att köra och synas på dessa under 1-7 Tävlingar.  Vet du om någon firma som du tror vill vara med så be dem ringa eller så kontaktar vi dem direkt. Priset är blygsamt och körglädjen hög. Finns även möjlighet till företagsevent osv.

Test körning Fredag den 4 Juni på Linköping banan 13-17 Frågan är öppen. 

Skulle det vara intressant för ditt team att testa prova och köra under Fredag före raceday 4 Juni. pris 1,500 kronor per team och ett perfekt sätt att bjuda in sponsorer och samverkanspartners till körning med teamet utan tävling. Vi kommer då även kunna erbjuda licenskurs för de som inte hunnit med detta. Obs snabb respons önskas på detta mail för att kunna återkoppla till bokningen på Sviestad.   Mail stec@stec.se

Vi vill rikta ett stort tack nu till de team som har betalat in startavgifterna så Mantorp Banhyra är fullt betalt. Vi vill även lyfta frågan igen om Live sändning och företag som vill synas i sändningen. Vi har beställt in tv team 25,000 kronor så guld vore det om vi kunde få 5 stycken företag att vilja synas i sändningen. Kolla gärna i ert nätverk. Men framför allt vill vi åter tacka för förtroendet att ditt team kör STEC 2021.  Är man stor måste man vara snäll sa en klok man och nu är STEC största racing serien och SM titeln , Prispengar , Bästa teamen osv så åter igen vill vi som förening säga stort tack för ditt förtroende.  Nu önskar vi en fantastisk vecka och kommande vecka är mycket spännande för STEC??   Spain Touring Endurance Championship ??  Mer info kommer med bla film reportage från