fbpx

Framrute dekal för team som köra Skandinaviska Mästerskapet som är tävlingarna  28 April , 25 Maj , 27 Juli , 4 Augusti. har nu kommit fram och kommer delas ut på Linköping och skall monteras på framrutans övre del.  Tävlingsbilarna erhåller dessa kostnadsfritt och önskar du fler så kostar de 150 kr styck.  Team som kör Svenska mästerskapet har de blå och de team som kör båda kan välja vilken de önskar.  Vi tackar Skyltstället Josef i Norrköping för hjälp med framtagning. Behöver du profilering , skyltar , vepor så prata med Josef på https://skyltstallet.se/lokalkontor/norrkoping

Entré Biljett inför Linköping ser ut så här och måste kunna visas upp för entré personalen då det samma helg är en SM Motorcross som väntar samlas ca 3-4000 besökare. ditt team får denna i samband med anmälan är gjord och kommer även finnas att hämta ut på ST1 bensinmacken på Lördag morgon när man svänger in till Motorstadion på Låskolvsgatan 1. Linköping Motorsällskap erhåller samtliga intäkter i entré som köps vid huvudentré.

.

Reportage i Motorextra inför Linköping Klicka 

Startanmälan viktigt för att arrangera loppet på ett bra sätt. Klicka Så kommer du direkt fram till anmälan du får gärna även meddela stec om du inte kommer som har årskort så är listan uppdaterad inför loppet. (Tack för bra samverkan)

Laser och code 60. kommer användas hårdare på Linköping samt att Theo har med nya tidtagningen konstruerat ett program som visar bilens medelhastighet under varvet. Detta för att stec ska kunna stå upp för rättvis racing Klicka och för att detta ska fungera måste det ske i samverkan med dig som förare och teamet.  Gul flagga=ner till 60 och ligg kvar tills grön flagga visas. Lamporna i bilen lyser och går över i grönt när fri fart råder.

5 snabbaste senast på Mantorp  

Team AvgSpeed
Birdsong 124.78
Ekebygg 2 120.92
NSM 120.38
Ovansjo 119.12
LBR 118.58

OBS FÖRTYDLIGANDE   

Klass A betyder inte med automatik att dessa bilar är snabbast på banan.

Klass B kan absolut bli omkörda av Klass C team.

Klass C körde flest kilometrar senast och var totalsegrare 20233 + 2023.

Motoreffekt+Vikt som klassindelningen betyder inte med automatik att teamet är snabbare. Finns många andra parametrar och framför allt förarkunskapen är det som vi gärna lyfter fram. Vill man köra Snabb , snabbare , snabbaste som klass indelning så prova gärna Mittsverige Endurance systemet som börjar 8 Juni https://stec.se/mittsverige/

Mid Sweden Motorsport är med under 11-12 Maj på Sundsvall Motorshow.  Vill du vara ambassadör och ställa på motorträffar så hojta till så ordnar vi flaggor , dekaler och stec kläder.  för vi tror på detta med att synligöra sporten och stec på diverse event.

Media boka din plats på stec@stec.se

Gör som Henrik gjorde sist och fota på stec tävlingarna https://www.facebook.com/hampus.j.gustafsson 

Bilderna får delas och glöm inte att hylla fotografen.

After Race Party kommer vi lyfta fram  extra dessa race. på Linköping och Mittsverige har banägarna ordnat med bord och vi tror på denna form av samverkan med likasinnade racingvänner. Det går utmärkt att komma dagen före och skapa en bra depå efter 16,00 på Linköping.

Har du gasglada vänner eller vill du köra Time-Attack så passa på och gör en kul racingdag med maximalt med körning..

www.stec.se   Tack för att du är en del av STEC 2024.