fbpx

Skatteverket kommer nu med nya direktiv som kan gynnas även oss som bedriver bilsport med hälsa 

Läs mer Klicka för att kunna använda Friskvårdsbidraget till Endurance  meila om teamet behöver ett kvitto till kommande race. 18-19 Juli.

STEC Pay&drive 18-19 Juli finns det platser att kunna komma med hjälmen under armen och vara med i team.  STEC kommer köra Audi bilar som pay& Drive bilar och det finns även möjlighet att komma med sin egna bil och köra på banan under denna helg. anmäl ditt intresse här 

Live sänt race den 18 Juli finns här att boka  

Stängda banor 2020 som vi hoppas på kunna köra 2021  Kinnekulle , Gelleråsen , Falkenberg   Vår ambition är att 2021 kunna erbjuda 6-7  olika banor och 7 Race  April-Oktober Varje gång kunna köra Fredag Eftermiddag 1-2 Timmar  Lördag Racing 2-8 Timmar och Söndag Light + Prova på   Så ser ambitionen ut för 2021 för att lyckats nå detta behöver vi ca 20% fler team och fler samverkanspartners så vi jobbar på detta.  Hjälp oss gärna.finna dessa för allt hänger på att finna win-win situationer för att STEC ska kunna fortsätta leverera bra racedagar för förarna.

4,457 stycken visningar sedan vi började med bloggen. vilket känns kul att det verkar finns intresse för att se denna blogg. Prenumerera gärna så missar du inget avsnitt .

Ny samverkans partner till STEC är detta företag Sales Voice 

Detta företag är placerat i Djurö och väldigt duktiga i mötesbokning och kommer vara synliga inom STEC på ett viktigt sätt och mer info och erbjudande kommer löpande om detta företag och deras tjänster.

1  18-19 Juli på Tierp kommer det finnas möjlighet till att köra både elbil och karting för alla åldrar.. Vill du tävla så kika på  denna Utmaningen     

Banskiss i inför 18-19 Juli 

Hej här kommer veckans blogg inspelad i den miljö vi alla helst gillar