fbpx

Bloggen kommer ut i förtid denna helg då vi ska ju köra Test&Tune igen under annandag påsk 13 April.

Detta med träning , test är något vi kommer försöka jobba mer på och är även ett perfekt forum för er team inom stec att marknadsföra ert team gentemot sponsorer och samverkanspartners. Låt dem få åka med några varv ska du se att direktören öppnar upp marknadsförning kontot.  STEC kommer även kunna nyttja dessa dagar till att köra utbildning samt prova på Racing. Det kommer vara gatbilar , sportbilar samt naturligtvis tävlingsbilar.  hela dagen 995 kr  200 kr försäkring.  Förarmöte 10,00 och körning fram till 16,00 all anmälan sker på email stec@stec.se Sol står på vädermenyn.  Facebook tråd 

persona no grata eller på Svenska Du är ej önskvärd. 

Väldigt tråkigt att se vissa förares inlägg på Sociala medier.  Sören Trygg ,  Torbjörn Linderson ,   är 2 förare som nu står på svarta listan som har tävlingsförbud under 2020.  STEC har full respekt över att människor tänker olika men att sitta och skriva öppet på facebook eller arbeta för att smutsa ned och fördöma samtliga de förare och team som var med på Mantorp i premiären anser vi vara helt onödigt.  STEC tog beslutet att köra 25 team valde att närvara 2 avundsjuka personer ondgör sig över detta och har tagit på sig hjälmen ej önskvärd.   STEC har hela tiden ett ständigt pågående förbättringsarbete inom egentligen alla områden och vi uppskattar engagemang men på rätt forum.  Har du synpunkter , förslag , önskemål så meila oss dina tankar. Nu tror vi inte dessa 2 herrar skulle köra STEC ändå men vi väljer att markera precis som övriga arrangörer att fair racing råder.

          

 

Däck finns för snabb leverans  15,16,17,18 tum men även bra priser till tragbil , trailer , osv 

boka dem på stec@stec.se  Vi kan ta med till kommande körning eller med frakt direkt till din dörr.

Yokohama 005

Yokohama 052

Yokohama AD08

Flera nya team som nu ansluter till STEC Race # 2 Tierp Arena 2 maj.  kul att kunna presentera CR Motorsport. 

2 mycket meriterande förare kommer med en Porsche och har nu anmält sig för 2 timmars racet på Tierp och det är kul att kunna presentera både bredd & Elit för båda grupperna är lika välkommen.  STEC av förare för förare.  Tack också till de som tipsar om stec och det vi gärna trycker på är att det är lite enklare lite billigare ännu roligare. Vi kommer skapa detta ännu lättare inför Tierp med bla youtube förarmöte och högtalare som ger tydliga signaler när det är dags för Line up.  Mer om detta på kommande poddar och info email.

 

995 kronor för en hel dag befriande bankörning 13 April 18 April 1 Maj 

Bankörning med egen bil eller hyr bil direkt på plats sk Pay&Drive

Utbildning med förarlicens , ungdomsdagar, medåkning osv

Företags team-building eller göra ngt kul med familjen , kompisarna hyr en bil plus utrustning.

Detta med dubbla stolar i bilen är inte så tokigt och vi kallar det utvecklingsstol. samt kul med medåkning.

All anmälan för detta görs på stec@stec.se viktigt med anmälan i dessa Corona tider och anmälan görs med swish 500 kronor direkt så är din plats bokad då vi alltid har ett maxantal att förhålla oss till på banan.

23 Maj en spännande nyhet inom racing 

 STEC arbetar som motorsportutvecklare och 23 Maj ska vi prova en kul nyhet som vi hoppas ni ska gilla.

Det är ett samarbete med www.arenasport.se som vi ska pröva en racingsprint?  Det är egentligen samma som en rallysprint men vi utvecklar detta även med racingbilar av alla möjliga slag.  Detta sker den 23 Maj på Tierp Arena och banan kommer vara ca 5 kilometer lång och skall köras från båda håll.  Kom gärna och pröva detta den 23 Maj.  Vi avslutar dagen med bankörning och som sagt alla fordon är välkommen nu under denna testdag med asfalt som underlag. anmälan som alltid på stec@stec.se

Fundera på denna tanke som kom upp under Mantorp.

STEC 2,4,6,8 Timmars race på Gelleråsen 6 Juni 

Frågan kom upp och vi ställer frågan direkt till er förare finns det intresse av att köra i Juni ? Meila gärna så kollar vi intresset.

      Tröjor Skjortor sitter fast i karantän men hoppas det kommer fram till nästa race men som ni förstår inget vi kan råda över.

STEC vs Team Orange skapar ännu en Pay&Drive  Audi A3 Race Edition 1,8 T klass C bil.  Hyr en vinnarbil.  Stec har önskat samverkan med flera olika grupper och en grupp som funnit en synergi är duktiga teamet Orange som vann på Mantorp med sin fina Audi.  Under Våren kommer de bygga en till likadan för uthyrning.  Priset blir 2500 kronor per förare och körtiden är 30 minuter paket som innehåller allt i form av bil , service , lån av förarpaket med overall , hjälm handskar skor.  bilen kommer finnas startklar på Tierp 2 och 3 Maj då den kommer passa både i Racing och Light klassen. för bokning stec@stec.se 

Vill du hyra en bil hela tävlingsdagen så naturligtvis hjälper vi er med detta. Pay&Drive är riktigt smidig form av bilsport.

Ny ruta på anmälningssidan Blå till färgen

Kika på anmälan och titta igenom vad som står där ! Det finns en blå rutan med 3 vita rader

Viktiga dokument att ta med till inskrivningen

Besiktningsprotokoll-Egenkontroll

STEC-ANMÄLAN-START

Till Mantorp kom det in 8 stycken färdigskrivna dokument. Ta detta på allvar kära team.  Det är viktigt av säkerhetsskäl att bilen är okey och att vi vet namn personnummer på er aktiva för försäkrings skäl. Vi vill vara rädd om er och detta tar ca 1 minut att fylla i så det är ingen extrem arbetsinsats.  Nu rutin är 500 kr swish i förbokning för ej årsanmälda team. som dras av vid betalningen men genom denna 500 kr säkrar ni er plats i racet och vi som arrangör får tillbaka en blygsam summa om ni väljer att inte komma.  För nu måste vi samverka i dessa tuffa tider.

Hoppas vi ses på Måndag på Tierp med påskägg.

utbildningsdag för juniorerna och massor med bankörning.   Tidtagning för de som önskar detta och dela gärna bil.

Nu vill vi önska er en riktigt bra Påsk.