fbpx

Linköping 10-11 Juni här finner du basfakta som alla teams individuella varvtider , resultat  samt totalställningen i Stec Klicka  Anmärkningsvärt är bla Hur knalljämnt det är i Klass 6 C. Narding ? Kör 363,,7 på Mantop och 396,9 På Svietad  otroligt jämnt.

Otrolig succé på Östergötlands Motorfestival under helgen och nytt rekord i antal sålda biljetter. Nu kan vi uppriktigt skriva att STEC lockar hundratals besökare på tävlingarna. Då Lördagens biljettkassa visade rekordnivå. Vi kommer sätta oss i veckan med detta och skicka kickback pengar till de team som hade stora publik grupper med sig.

Detta var den ”Ketchup” effekt vi hade hoppats på och vi kommer skicka ut ett personligt brev till samtliga utställare och bjuda in samtliga den 19-20 Augusti samt med budskapet även där att ”Bring a Friend”

Bilder från helgen togs av bla duktiga Leif Daremo

Lördag Klicka 

Söndag Klicka 

Detta visar att www.motorfestivaler.se är bra och redan kommande vecka kommer vi börja arbetet med Mittsverige Motorfestival Klicka

Boka Boende redan nu !!! 

Höga Kusten och Härnösand erbjuder mycket i slutet i Juli. Boenden finner du bla här Klicka  och mängder med sidoverksamheter bla dessa för både gammal som ung. Klicka Passa på att ta en Racing weekend med familj och vänner.

Självklart kan du även med husbil/Vagn välja att bo på banan som växer för varje år som vi besöker den Hemsida Klicka En detalj som gör denna bana unik är Höjdskillnaden på otroliga i sammanhanget 27 meter. Här finner du mer info från banan Klicka 

Vi passar på att önska vinnarna från Le Mans ett stort grattis från en fantastisk tävlingshelg tyvärr med tråkigt väder som bidrog till många krascher Totalresultat Klicka 

Tack alla team , publik , samverkanspartners , för en strålande helg på Linköping. Detta gav verkligen mersmak och vi kommer tillbaka 19-20 Augusti till denna fina anläggning.