fbpx

Klockan räknar ner inför årets kanske är den största körupplevelsen under året.  Gotland Ring 1000 kilomter

Är du anmäld ? Har du bokat färjan ? Har du bokat boende ? Har du memorerat banan? 

Anmälningslänk till Gotland 2023 Klicka 

Team kläder jackor skjortor 2024. Vill du synas på stec officiella klädes kollektion? Vi har nu ett kanon erbjudande 4,995 för bra synlighet på stec kläderna. kan vi få 10 företag att vara med så kommer vi kunna ge alla team med årskort en snygg jacka och tröja i sambande med premiären så vänligen kolla runt bland era företagsvänner. Vi lägger även in 10 fribiljetter till företaget att komma och vara med på valfri motorfestival.

 

STEC marknadsföring av serien i Karlstad på https://motorsportsalongen.se/ Vi ser ett tufft utmanande år och precis som teamen kämpar så måste vi som arrangör kämpa och information är oerhört viktigt för att få fler nyfikna och börja skapa team. Vi är med i Karlstad på årets Motorsport salong. Vi har inte tagit beslut om Elmia 2023 av kostnadsskäl men skulle du vilja vara ambassadör på Elmia så kontakta Hasse för information och budget samt lösningar. för vi har en inbjudan liggande och får vi ihop det ekonomiska så är vi gärna med på Elmia i Jönköping varje påsk. 070-798 23 78 för ambassadör samtal.

Vill du göra något riktigt kul i Februari-Mars! Kom och kör Krutcupen on Ice. Detta är kul på riktigt och en bra teambuilding under den tråkiga vinter säsongen.

Facebook tråd Klicka 

Anmälan Klicka 

Har du däck inför Gotland  och finalen på Linköping ?  Kontakta om du behöver gummi. 

stec@stec.se 

Detta var veckans blog läser du den ? Delar du den till teamet ?  Delar du den till gasglada vänner ? Vi tror på att många team kommer till genom mun-mun metoden för alla tror ju att racing är för dyrt, för farligt och en omöjlighet att köra?  Hela iden med STEC är att ”alla” ska kunna få vara en racing förare oavsett om du är rik , fattig , rookie , eller racing proffs. Bjud in polarna till finalen 14-15 Oktober då kommer vi ha öppet föreläsningsmöte hur man kan börja med racing 2024.   Tack för du kör STEC och tack för du delar bloggen läs dem gärna igen på https://stec.se/nyheter/

Kanske det är din kompis som blir racingförare